Lohusa Giyimde Olmazsa Olmazlar

Doğumdan sonra kadınların vücutlarını toparlama dönemine lohusa denir. Lohusa hemen hemen 2 aya yakın bir süredir. Bu süre içerisinde anneler kendilerini toplamaya çalışır ve iyi bir şekilde beslenirler. Aynı zamanda bebeklerini emzirmek isteyen anneler bu dönemde çok iyi bir şekilde beslenirler. Lohusa döneminde beslenmenin yanı sıra giyime de çok özen göstermek gerekir. Lohusa dönemi vücudun en hassas olduğu dönemler olduğu için vücudun rahatını bozmayacak kıyafetlerin tercih edilmesi gerekir.

Lohusam sitesinde lohusa dönemindeki kadınlar için en ideal kıyafetleri ve pijamaları bulmak mümkündür. Aynı zamanda dışarı çıkarken de çok rahat kıyafetler giymek gerekir. Özellikle sezeryan doğum yapmış kişilerin dışarı çıkarken eşofman takımı giymesi çok daha ideal bir tercih olur.

Rahatlık Lohusalıkta Önemlidir

Lohusa giyimin olmazsa olmazlarından biri rahatlık oluyor. Lohusa döneminde kadınların vücutları yenilenmeye ve toparlanmaya başlar. Bu yenilenmeyi ve toparlanmayı engel olacak kıyafetlerden kaçınmak gerekir. Rahat kıyafetler ile birlikte vücuda baskı uygulanmadığı için çok kolay bir toparlanma söz konusu olur. Sezaryen doğum yapmış kişilerin karın bölgesi çok hassas olduğu için bu kısma baskı uygulanmayacak kıyafetleri tercih etmek gerekir. lohusam.com sitesinde yer alan bütün kıyafetler rahatlık ön planda tutularak yapıldığı için kadınlar için oldukça ideal bir seçim olur. Lohusa kadınların mutlaka ev kıyafetlerinde ya da dışarı giyiminde rahatlığı ön planda tutması gerekir. Rahatlık lohusa giyimin olmazsa olmazlarında ilk sırada yer alır.

Kolay Çıkarılması ve Açılması

Lohusa giyimin olmazsa olmazlarından bir diğeri ise kolay çıkarılması ve üst kısmının kolay açılması oluyor. Lohusa dönemindeki olan kadınlar bebeklerini emzikleri için üst kısmının kolay açılan kıyafetlerden yana tercih edilmesi gerekiyor. Son zamanlarda lohusa giyimin olmazsa olmazlarından biri kolay açılır çıtçıtlı üstler oluyor.

Hem dışarıda hem de evde bebeğinizi rahat bir şekilde emzirmeniz için bu kıyafetleri tercih etmeniz gerekiyor. Aynı şekilde kolay açılabilir çıtçıtlı sütyenlerde mevcuttur. Bu kıyafetlerle lohusa döneminde kadınların işini çok kolaylaştıran kıyafetlerdir. https://www.lohusam.com/ sitede kolay açılabilen üstler ve çıtçıtlı badiler bulmak mümkün olur. Bu şekilde bulunan kıyafetler kadınların rahat bir lohusalık dönemi geçirmesine yardımcı olur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri