OLAY SPOR farkıyla önceki gün yıkılan Kamil Ocak Stadı’nın yerine yapılan Millet Bahçesi çalışmalarını izledik

OLAY SPOR farkıyla önceki gün yıkılan Kamil Ocak Stadı’nın yerine yapılan Millet Bahçesi çalışmalarını izledik

GAZİANTEP’E DENİZ GELDİ!OLAY SPOR farkıyla önceki gün yıkılan Kamil Ocak Stadı’nın yerine yapılan Millet Bahçesi çalışmaları esnasında ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Yapılan kazı çalışmalarında altta adeta bir deniz olduğu görüldü. Tertemiz ve berrak bir suyun çıktığı meydanda bu görüntüyü görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Gaziantep’in spor anlamında önemli bir yeri olan Kamil Ocak’ın yerinde yapılan bu çalışmalardaki görüntüler ise “Gaziantep’e Deniz geldi” yorumunu beraberinde getirdi.

BURADA TARİH YATIYOROLAY Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Raci Dölek, Gaziantep’in en eski mahallelerinden birisinin Tabakhane olduğunu belirterek, “Burada daha bostan vardı. Herkes evinin sebze ve meyvesini burada yetiştirirken adeta burası bir cennet gibiydi. Daha sonra Gaziantep’e siyasette önemli hizmetleri bulunan Kamil Ocak, bakan olunca stadyum yaptırdı. 1974 yılında hizmete açılan bu stadyum önemli tarihi başarılara ev sahipliği yaptı.

KAMİL OCAK İSMİ YAŞATILMALIBenim yetkililerden tek isteğim Kamil Ocak ismini Kalyon Stadı’nda yaşatmaları. Bu isim Gaziantep için önemli. Buradan Kalyon ailesine sesleniyorum. Kamil Ocak ismi için stadyumda izin vermelerini diliyorum. Ayrıca bu iş Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen’e düşüyor. Müslüm beyin Kalyon ile arası çok iyi. Stadın isminin Kamil Ocak Kalyon Stadyumu olarak değiştirmesi gerekiyor. Bunun içinde Müslüm Özmen’in üzerine düşen görevi yapacağına inanyorum” dedi.VİDEO

ANILARIMIZ YENİDEN CANLANDISpor Müdürümüz Mustafa Teke ile Spor Yazarımız Kenan Yücel, Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde görerek, büyük bir suyun çıktığı çalışmaları yorumladılar. Teke ve Yücel, “Burada adeta tarih yatıyor. Bizim için Kamil Ocak Stadı’nın önemi çok büyük. Nasıl Eyfel Kulesi, Pisa Kulesi o şehirler için bir simge ise Gaziantep içinde Kamil Ocak Stadı ve bu meydan öyle. Onun için buran çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Kamil Ocak isminin yaşatılması gerekiyor. Yeni stada bu isim verilmeli” dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri