Gaziantep'te Camide Fotoğraf Çeken Kadın Gözaltına Alındı (TIKLA İZLE)

Gaziantep'te camilere ayakkabıları ile girip uygunsuz görüntüler çeken ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan kişi yakalandı.

Camilere ayakkabı ile girip fotoğraf çektiren ve bu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Olayı Gaziantep Valisi Davut Gül Twitter hesabından paylaştı.

Camide uygunsuz videolar çeken kadın yakalandı

İŞTE VALİ GÜL'ÜN PAYLAŞIMI

Cami içerisinde ayakkabıyla görüntü çekip sosyal medya uygulaması üzerinden paylaşım yapan B.O. Tespit edilerek TCK.153 kapsamında İbadethane ve Mezarlara Zarar Vermeden suç duyurusunda bulunulmuştur. Adli ve idari süreç devam etmektedir.153 MADDE NEYİ HÜKMEDİYORTCKMadde153. (1) İbadethanelere, bunların eklentilerine, buralardaki eşyaya, mezarlara, bunların üzerindeki yapılara, mezarlıklardaki tesislere, mezarlıkların korunmasına yönelik olarak yapılan yapılara yıkmak, bozmak veya kırmak suretiyle zarar veren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılırSON DAKİKA...VALİLİKTEN AÇIKLAMA
T.C.
GAZİANTEP VALİLİĞİ
İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

BASIN AÇIKLAMASI (2020-…)

Bir sosyal medya uygulaması üzerinden B.O. isimli şahsın camide İslam dininin gerekleri ile bağdaşmayan paylaşımda bulunması üzerine Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan araştırma sonucunda şahsın kimliği tespit edilmiştir. Kimliği tespit edilen B.O.'ya Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından İbadethane ve Mezarlara Zarar Verme suçundan işlem yapılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri