GAZİANTEP FK PUANLARI TEK TEK TOPLUYOR

Süper Lig’de 5 maç geride kalırken Gaziantep Futbol Kulübü’nün henüz galibiyeti bulunmuyor. 5 maçtan 4 beraberlik alan Kırmızı-Siyahlı takım, bir maçı ise kaybetti. Şu ana kadar 11 puan kaybeden Gaziantep ekibi, son 4 maçta ise mağlup duruma düşmesine rağmen yenilmedi. 4 puanı bulunan Gaziantep FK, önümüzdeki haftalara umutla bakıyor.

4 BERABERLİK 1 MAĞLUBİYET
Pandemi sürecinde olduğu gibi yeni sezona da beraberliklerle başlayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu kez Antalyaspor deplasmanından 1-1 beraberlikle dönerken 5 maçın 4’ünü beraberlikle tamamlamış oldu. Kırmızı-Siyahlı takım Galatasaray maçını kaybettiği Süper Lig’de Fatih Karagümrük ile 2-2, Göztepe ile 2-2, Trabzonspor ile 1-1 ve son olarak Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

MAĞLUP DURUMA DÜŞÜNCE ATIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü, son 4 maçta mağlup duruma düşmesine rağmen yenilmedi. Marius Sumudica'nın öğrencileri Pazar günü ise 2 kişi eksik durumdayken golü bularak puanı aldı. Antalyaspor ile berabere kalan Kırmızı-Siyahlılar, Karagümrük, Göztepe ve Trabzonspor maçlarında geriye düşmesine rağmen beraberlikle sahadan ayrılmayı başardı.

HENÜZ GALİBİYET YOK
Süper Lig’in ilk 5 haftasında bir mağlubiyet 4’te beraberlik alan Gaziantep Futbol Kulübü’nün henüz galibiyeti bulunmuyor. Kırmızı-Siyahlı takım, ilk 5 haftada 4 beraberlik alırken henüz galibiyetle tanışma şansı olmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri