Rüzgar Ege'nin annesi ve erkek arkadaşı suçlamaları kabul etmedi...‘İstismar’dan gözaltındaki anne ve sevgilisinden iğrençliğin savunması: 'İstismarı kabul etmiyoruz. Eve herhangi biri girmiş olabilir'

Çorum’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ve cinsel istismara uğradığı belirlenen 3 yaşındaki erkek çocuğunun annesi ile erkek arkadaşının savcılıktaki verdikleri ifadelerde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.

Oğlu Rüzgar Ege'nin doğuştan kalp hastası olduğunu ifade eden anne Z.B.Y’nin çocuğunu sık sık hastaneye götürdüklerini söylediği ve oğlunun öldüğü gün de kabız olduğunu iddia ettiği öğrenildi. Rüzgar Ege'yi hastaneye kaldırdıkları gün altını kendisinin değiştirdiğini fakat herhangi bir bulguya rastlamadığını öne süren Z.B.Y., istismar olayını kabul etmedi.

İDDİALARI REDDETTİ
Olayla ilgili gözaltına alınarak tutuklanan B.Ç. ise, küçük çocuğu fenalaşması üzerine annesi ile birlikte hastaneye götürdüklerini söyledi. İstismar olayından haberi olmadığını belirten B.Ç., suçlamaları kabul etmedi.

ÇİFTTEN ŞÜPHELİ İFADE

İstismar bulgusu olsaydı kendisinin bunu fark edeceğini belirten anne Z.B.Y., ifadesinde “Koronavirüsnedeniyle ben eve hiçbir zaman misafir almadım. Oğlumu doğduğu günden bu yana hastalığı nedeniyle de yanından hiçbir zaman ayrılmadım” dedi. Annenin erkek arkadaşı B.Ç. ise ifadesinde, “Eve herhangi birileri girmiş olabilir” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri