2019 Duvar Dekorasyonu Trendleri

2019 Duvar Dekorasyonu Trendleri

Kuşkusuz her bireyin kendini en rahat ve güvenli hissettiği yer evidir. Ancak özel yaşam alanında kişinin kendini huzurlu hissedebilmesi için takdir edersiniz ki, dekorasyonun önemi büyüktür. Özellikle duvarlara yapacağınız ufak dokunuşlar ile evinizi çok daha ferah ve gösterişli bir görüntüye bürüyebilirsiniz. Nasıl? Diye soracak olursanız, 2019 Duvar Dekorasyonu Trendleri hakkında aşağıda sizlere bazı fikirler sunacağız. İçlerinden size uygun olanı değerlendirebilir, yaşam alanınızı daha şık bir görüntüyle süsleyebilirsiniz.

Çerçeveler İle Duvarlarınıza Hareket Kazandırın

Hiçbir dönem popülerliğini kaybetmeyen çerçeveler ile duvarlarınızda etkileyici bir rüzgar oluşturabilirsiniz. Aile büyüklerinizden başlayarak yani geçmişten günümüze dek yakın aile bireylerinin yer aldığı resim köşesi oluşturabilir, evinize her gelen misafirin dikkatini çekebileceğiniz gibi sevdiklerinizi her daim göz önünde bulundurabilirsiniz. Bununla birlikte göze hitap eden tablolardan da yararlanabilirsiniz. Fakat duvarlarınızı çerçeve ya da tablolarla süslerken dikkat etmeniz gereken önemli husus, kullandığınız objeleri tek sıra dizmemenizdir. Yani raflardan faydalanabilir ve çıkıntılı bir görüntü elde ederek daha şık bir tasarım oluşturabilirsiniz.

Dekoratif Aynalarla Duvarınızı Süsleyin

Aynalar kullanım alanına her zaman ferahlık kazandırdığı gibi şık bir görüntü de sunmaktadır. Bundan ötürü birden fazla renk ile modeldeki aynayı kombin ederek duvarınızı renklendirebilir, güçlü bir görüntü elde edebilirsiniz.

Ekonomik Duvar Tasarımı

Duvarlarınızı biraz renklendirmek istiyor ama bunun için ayıracak büyük bir bütçeniz yoksa ise, edineceğiniz birkaç tabağın işinizi göreceğini söyleyebiliriz. Bunun için farklı modeldeki tabaklarınızı kullanabilir, hobi boyaları ile birkaç değişiklik yapabilir veya görseli hoşunuza giden birkaç tabak satın alarak duvarınıza asabilirsiniz.

Çıta Kullanarak Kendi Duvar Tasarımınızı Oluşturun

İstediğiniz şekilde çıtaları kesebilir ve istediğiniz renge boyayarak duvarda işaretlediğiniz yerlere silikon yardımıyla sabitleyerek çok hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.

Trend Duvar Kağıtları

Her sezon farklı modelleriyle kişileri cezp eden duvar kağıtlarıyla ister tüm odalarda farklılık oluşturabilir, isterseniz de bir duvarda sıra dışı bir görüntüye imza atabilirsiniz.

Ancak unutmamanız gereken önemli bir konu hangi dekorasyon fikrini uygularsanız uygulayın aydınlatmanın büyük önem taşıdığını bilmelisiniz. Dolayısıyla duvar dekorasyonunu uygularken aydınlatmanızı da gözden geçirmeniz gerekir.

https://www.uzmanevim.com/duvar-dekorasyonu/

https://www.uzmanevim.com/2019-duvar-dekorasyonu-trendleri/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri