FUTBOLCULAR İNDİRİMİ KABUL ETMEDİ

Koronavirüs sonrasında kulüplerin % 30 zarar etmesinden dolayı bir çok takımın futbolcuları yönetimin maaş indirim talebini kabul ederken Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuları, bu indirimi kabul etmediler. Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri ise takımın ahenginin bozulmaması için ısrarcı olmadı. Gaziantepli futbolcuların yönetime yardımcı olmamalarına rağmen primlerinin bir hafta gecikmesine tepki koymaları herkesin şok etti.

Gaziantep Futbol Kulübü Türkiye’nin tek borçsuz kulübü olmasının yanında gerek teknik heyet gerekse futbolculara tüm alacaklarını ödedi. Şu ana kadar hiçbir futbolcuya vereceği bulunmayan Gaziantep FK’da Konyaspor ve Denizlispor galibiyetlerinin primleri bir hafta gecikince futbolcular yönetimden “Bonusumuzu verin” dediler. Bunun üzerine Asbaşkan Müslüm Özmen, futbolcular ve teknik heyete, “Burası Gaziantep, burada kimsenin tek kuruşu kalmaz, paranızı sonuna kadar aldınız, bir hafta geç alsanız ne olur” diyere büyük tepki gösterdi. Bunun üzerine yelkenleri indiren futbolcuların pandemi sürecisinde yönetime hiç yardımcı olmamaları ise dikkat çekti.

BÜYÜKEKŞİ CANLI YAYINDA SÖYLEDİ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz hafta OLAY TV canlı yayınında futbolcuların 1.5 maaş indirim yapmalarını istediklerini belirterek, “Futbolcularımızdan pandemi sürecinde 1.5 maaş indirim istedik. Ancak bunu kabul etmediler. Bizde çok üzerine gitmeyi doğru bulmadık. Çünkü, iyi giden bir takım vardı. Tekere çomak sokmak istemedik” dedi. Futbolcular ise bir çok kulüp indirim yaparken Gaziantep’te bu gerçekleşledi.

FUTBOLCULAR AYIP ETTİ
Gaziantep FK yönetiminin bu talebini kabul etmeyen Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuları, buna rağmen bir hafta geciken primlerini istemesi spor kamuoyunun tepkisine neden oldu. Kırmızı-Siyahlı futbolcular sezon başından buyana alacaklarını günü geçmeden alırken primlerinin bir hafta geç ödenmesine tepki koyunca, spor kamuoyu ise, “Siz yönetimi yardımcı olmadınız, ama alacağınızı hemen istiyorsunuz. Bir çok kulübün oyuncusu sezon başından buyana para alamıyor, Gaziantep’te böyle bir sorun bile yok. Futbolcular Gaziantep FK kulübüne çok büyük ayıp ettiler” yorumları yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri