Gaziantep'te ihaleye fesat karıştıran 6 kişi hakim karşısında

Gaziantep'te ihaleye fesat karıştıran 6 kişi hakim karşısında

Gaziantep'te iki gün önce 3 okulun kantini için yapılan ihalenin yapıldığı salon çevresinde polisin yaptığı aramalar sonrasında aralarında bir oda başkanı, şoförü ve 4 kişi üzerinde 1'i bulundurma 4'ü de ruhsatsız olmak üzere 5 silah bulunmasından sonra Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Edinilen bilgilere göre Güven polis karakolu ekipleri Savcılık talimatıyla harekete geçerek 6 kişiyi ihaleye fesat karıştırmaktan gözaltına aldı. Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Yaprak mahallesi Sinler sokak üzerinde Şehitkamil ilçe müdürlüğüne bağlı 3 okulun kantini için yapılan ihale salonu yakınında polisin şahıslar üzerinde yaptığı aramalarda ruhsatsız silahlar ele geçirilmiş ve polis o silahlara el koymuştu.

Önceki gün Gaziantep'te kantin ihalesine fesat karıştırmak isteyen ve üzerlerinde ruhsatsız beş adet silah bulundurmaktan gözaltına alınan şüpheliler polis ekipleri tarafından sorgularının ardından Cumhuriyet savcılığına yönlendirildi. Aralarında oda başkanı ve şoförünün de yer aldığı şüphelilerin ihaleye fesat karıştırmak ve üzerlerinde ruhsatsız silah bulundurma suçundan dolayı adliyeye sevk edilerek hakim karşısına çıktıkları öğrenildi.

ODA BAŞKANI VE ŞOFÖRÜNÜN ARALARINDA BULUNDUĞU BEŞ KİŞİ HAKİM KARŞISINDA!

Aralarında oda başkanı ve şoförününde yer aldığı şüpheliler bugün adliyede hakim karşısına çıkacak savunmalarını yapacakları da edinilen bilgiler arasında.

KANTİN İHALESİNE FESAT KARIŞTIRMAKTAN YARGILANACAKLAR!

Önceki gün okul kantin ihalelerinde bulunacak kantin sahipleri ve oda başkanı ile oda genel sekreterinin de aralarında bulunduğu altı kişi üzerlerinde yakalanan ruhsatsız beş silah tespit edilmesinden dolayı taraflar gözaltına alınmıştı. Olayın adli süreci başlarken savcı üzerlerinde ruhsatsız tabanca bulunduran şahısları adliyeye sevk etti.

ŞÜPHELİLERİN İSİMLERİ İSE ŞU ŞEKİLDE AÇIKLANDI
Okul kantin ihalesinde bulunacak şahısların ve oda başkanı ile genel sekreterin de aralarında bulunduğu şahısların isimleri ise şu şekilde açıklandı. Olayın şüphelileri arasında Z.Ö, C.G, B.K,Y. B, A.A, B.A.

OLAY 24 EYLÜL SALI GÜNÜ GERÇEKLEŞMİŞTİ
24 Eylül Salı günü saat 11.00 sıralarında polis kontrolünde yakalanan şahıslar ihaleye fesat karıştırmak suçundan göz altına alınmıştı. Olayın şüphelileri yakalanarak Güven Polis Merkezi'nde soruşturmaları gerçekleştirilmiş ve olay savcılığa intikal etmişti. Cumhuriyet Savcısının talimatları üzerine şahıslar gözaltına alınarak hazırlanan tahkikat evrakları ile 26 Eylül Perşembe (bugün) Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildikleri öğrenildi.

Gaziantep'te 3 okul kantini için yapılan ihalenin bulunduğu salon yakınında polisin yaptığı operasyon sonucunda 5 ruhsatsız silah yakalandı. Harekete geçen savcılık aralarında oda başkanınında bulunduğu 6 kişi polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri