GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci’den 15 Temmuz Mesajı

“15 Temmuz onurlu bir kahramanlık destanıdır”

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 15 TemmuzDemokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kileci, “ 15 Temmuztarihteki en onurlu kahramanlık destanlarından biridir.” dedi.

HAİNLERİ LANETLİYORUZ

GAİB Koordinatör Başkanı Kileci mesajında,FetullahçıTerör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimini lanetlediklerini ifadeettikten sonra, Türk milleti için bağımsızlığınvedemokrasinin hayati bir öneme sahip olduğunadavurgu yaptı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün: “Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.” şeklindeki sözünü hatırlatan Kileci,“15 Temmuz 2016’da vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin hür ve bağımsız yaşama iradesinevebirlik ve beraberliğimize kasteden hainler, milletimizin azim ve kararlılığı karşısında hüsrana uğramışlardır.” dedi.

ONURLU BİR KAHRAMANLIK DESTANI

Başkan Kileci, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk milletinin en önemli karakterözelliklerindenbirisi de bağımsızlığına olan düşkünlüğüdür. Tarihin her döneminde bağımsız yaşamış olan milletimiz, bundan tam 4 yıl önce bağımsızlığınavemillet egemenliğine karşı yapılan darbe girişimini canı pahasına bastırarak millet iradesinin karşısında hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz’da tanklara göğsünü siper eden milletimiz 251 şehit verirken tarihteki kahramanlık destanlarına bir yenisinidahaeklemiştir. Tarihteki en onurlu kahramanlık destanlarından biri olan 15 Temmuz, Türk milletinin demokrasi ve millet iradesi dışında hiçbir güce boyun eğmeyeceğini haykırdığı gündür.” ifadelerinde bulundu.

UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ

Sözlerine şöyle devam eden Kileci: “Hain darbe girişiminin yıldönümünde, milletimizin 15 TemmuzDemokrasi ve Milli Birlik Günü’nü coşku ile kutlarken, bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimizeşükranlarımızısunuyoruz. Bugün bizler bu topraklarda huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak, bunu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onları unutmayacağız ve unutturmayacağız.”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri