GAZİANTEP FK’DA KAMP KRİZİ!

Gaziantep Futbol Kulübü, Bolu'da yapılması planlanan ve Pazartesi günü başlaması gereken 2020-2021 sezon öncesi kampının, olumsuz antrenman sahası koşulları nedeniyle Afyon'a alınmasından sonra sıkıntı yaşandığı görülüyor. Hazırlık maçı için rakip dahi bulamayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde kamp yerinin son günde değiştirilmesi futbolcular arasında da problem oldu.

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nün Pazartesi günü başlaması gereken sezon öncesi hazırlık programında şok bir değişiklik yapıldı. Geçtiğimiz haftalarda sezon öncesi kampının 17 Ağustos 2020'de Bolu'da başlayacağını açıklayan Gaziantep ekibi, Bolu'daki olumsuz antrenman sahası koşulları nedeniyle kampın Afyon'a alındığını açıkladı. Gaziantep FK, Afyon'daki ilk antrenmanın bugün yapılacağını duyurdu.

AFYON’DA KAMPA BAŞLADILAR
Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, yeni sezon hazırlıkları için kampa gireceği Bolu’da antrenman sahalarındaki olumsuzluk şartlardan dolayı rotayı Afyonkarahisar’a çevirdi. 2 Eylül tarihine kadar Afyon’da kalacak olan Kırmızı-Siyahlı takım burada yeni sezona hazırlanacak.

MAÇ YAPACAK TAKIM BULAMADILAR
Kamp yerinin iyi olmaması nedeniyle Afyon’a giden Gaziantep Futbol Kulübü, şu ana kadar maç yapacak rakip dahi bulamadı. Teknik Direktör Marius Sumudica’nın 3-4 hazırlık maçı istemesine rağmen henüz hiçbir takımla hazırlık maçı anlaşması yapılamadığı öğrenildi. Bolu’da rakip bulamayan Kırmızı-Siyahlıların Afyon kampında 3 hazırlık maçı oynamak istediği gelen bilgiler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri