Büyük müjde için Gaziantep'ten kim ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfinin Karadeniz'de gerçekleştiğini duyurdu. Büyük müjde için Gaziantep’ten de birbirinden güzel yorumlar geldi.

Bakan Abdulhamit Gül: Fatih ile Türkiye Çağı'nın kapısı açılıyor.

Vali Davut Gül: Türkiye’nin toplam 8 yılluk doğalgaz tüketimini karşılayacak yeni kaynak bulduk. 100 milyar doların üzerinde bir kaynak aziz milletimizin refahı için harcanacak. Bu vizyonu ortaya koyan Sn. Cumhurbaşkanımız ve emeği geçen tüm ekibine şükranlarımı sunarım...

Başkan Şahin, Bakan Albayrak’ın paylaşımını alıntıladı: Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es!

Milletvekili Bakbak: Türkiye enerji ve ekonomi alanında tam bağımsızlık adımı attı! Türkiye Türkiye için tarihi bir ana tanıklık etmekten gurur duyuyoruz. HEDEFIMIZ 2023

Milletvekili Uzer: Gelecek nesillere önemli bir mıiras bırakacağız. Rabbim yolumuzu ve bahtımızı açık etsin. Buradan gelecek gelirin milletimize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Milletvekili Erdoğan: Vakit bu vakit, Saat bu saat...

Milletvekili Koçer: Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın liderliğinde Fatih sondaj gemimizin Tuna 1 kuyusundaki sondajında keşfettiği 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Milletvekili Şahin: Erdoğan: "Fatih Sondaj Gemimiz 20 Temmuz 2020'de başladığı Tuna 1 Kuyusu sondajında 320 milyar metroküp doğal gaz rezervi keşfetmiş durumda.

Milletvekili Kirazoğlu: Her alanda tam bağımsız güçlü bir Türkiye için yola makam sevdasıyla değil miletine hizmet aşkıyla çıkan ve gücünü milletimizin iradesinden alan Cumhurbaşkanımız @RTErdogan liderliğinde azim ve kararlılıkla atılan adımlar meyvelerini verrmeye başlayacak

inşaAllah. #MüjdelerOlsun

Milletvekili Yüksel: Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Milletvekili Taşdoğan: Çırpınırdı #Karadeniz Bakıp Türk'ün Bayrağı'na #MüjdelerOlsun

Şamil Tayyar: Fatih’le yeni fetih.Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgaz. Cumhurbaşkanımızın şahsında emeği geçen tüm vatanseverlere selam, ülkemize #MüjdelerOlsun

Başkan Fadıloğlu: Her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır.” Güzel ülkemiz için yeni bir dönem başlıyor

Başkan Tahmazoğlu: "Aramakla bulunmaz, ama bulanlar arayanlardır..." Başkan Mehmet Sarı: "Aramakla bulunmaz, ama bulanlar arayanlardır..."

Gaziantep FK: Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz rezervinin Güzel Türkiyemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

GSO Meclis Başkanı Konukoğlu: Gururluyuz, mutluyuz! Türk'ün azmi, kararlılığı ve mücadelesi sayesinde enerjide dışa bağımlılığımızı azaltacak keşfe imza atmanın coşkusunu yaşıyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hayallerimizin gerçekleşmesine katkı sunanlara teşekkür ederiz.

GBC Başkanı Arif Kurt: Çırpınırdı Karadeniz, Türk’ün bayrağı altında. .....:.

GSO Başkanı Ünverdi: Tarihimizin en büyük enerji keşfi olan Karadeniz'de bulunan 320 milyar metreküp doğalgaz ile ülkemiz yeni bir döneme giriyor. Hayırlı olmasını diliyor, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri