Daha İyi Knight Online İçin Sultanwar

Daha İyi Knight Online İçin Sultanwar

Teknolojik yeniliklerin tüm dünyada her yaş grubu için oyun alışkanlıklarını tümüyle değiştirdiği tartışılmaz bir gerçektir. Özellikle bilgisayar oyunları dünyanın her yerinde yaygın şekilde oynanırken bazıları kalitesi ve teknik altyapısıyla öne çıkıyor. Bunlardan birisi de Knight Online oyunun olduğu yüksek sayıdaki aktif oyuncu sayısı ile bariz şekilde görülüyor. Dünyanın en çok oynanan MMORPG tarzındaki rol yapma oyunu olan Knight Online’nin Türkiye’deki yüksek kullanıcı sayısı dolayısı ile Türkiye sunucuları bulunuyor. Bununla birlikte Türkiye’de Knight Online pvp serverleri de yine yüksek kullanıcı sayılarına sahiptir.

Knight Online pvp serverleri özel sunuculardır. Tüm MMOPRG türü oyunlar için açılan pvp serverler bulunur. Bu serverler içerisinde oyuncular daha üstün özelliklere sahip olarak oyuna başlarlar. Ayrıca gelişim süreçleri çok daha hızlı olduğu gibi oyun için özel etkinlikleri de yüksek sayıdadır. Bu gibi özellikleri ile oyun tutkunlarının çok daha renkli bir oyun deneyimine sahip olabilmelerine yardımcı olur. Ayrıca tüm oyuncuların kendi oyun alışkanlıklarına ve tarzlarına göre daha rahat bir oyun oynayabilme şansına sahip olur. Bu nedenle de Knight Online için kurulan pvp serverler oldukça yoğun şekilde tercih ediliyor.

Sultanwar Knight Online Pvp Server

15 yıldır oyun sektöründe faaliyet göstermenin getirmiş olduğu tecrübe ile Sultanwar pk server Knight Online tutkunlarına özel bir deneyim sunuyor. Her zaman güvenilir ve sorunsuz bir sunucuda karakterin geliştirilebilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca asla kapanmayacak bir sunucu üzerinde oyuncular hem oyun içi satın alımlarını hem de oyun emeklerini endişe duymadan verebilme imkanına sahip olabiliyor. Türkiye’nin en fazla aktif oyuncu sayısına sahip olan Knight Online özel sunucularından birisidir.

Sultanwar Knight Online Pvp Server Teknik Özellikleri

Pvp serverlerde her bir sunucu kendisine has özellikleri ile oyuncuları kendisine çekmeye çalışır. Sultanwar sunucusunun en cezp edici özelliği son derece güvenilir olmasıdır. Bu sayede yoğun emek harcayacak oyuncular dahi emeklerinin boşa gitmesinden endişe duymadan, sunucuda yer alabiliyor. Bunun dışında;

Oyuna en baştan başlamak yerine 83 levelden başlanabiliyor. Bu şekilde oyunun sıkıcı olan ilk gelişim evreleri doğrudan atlanarak, gerçek mücadelelere kısa sürede katılım gerçekleştirilebiliyor.

Tüm oyuncular için adil bir oyun deneyimi sunuluyor. Her oyuncuya adil bir yaklaşım gerçekleştirilir.

Normal Knight Online Türkiye sunucularında görülen bağlantı sorunları, kasılma, gecikme ya da oyun içi buglar bu sunucuda bulunmuyor.

Sunucuya yeni kayıt yapan oyunculara hızlı gelişim ve aksesuar kazanımı sağlamak üzere 1 haftalık “Hediye Oto Kutu” veriliyor.

Oyunculara gerçek hayatta TL değeri bulunan sürpriz hediyeler veriliyor.

Madencilik, old takılar, hepa itemler, SC ve KC’ler gibi karakter gelişimini daha hızlı yapmaya yardımcı olacak kazanımlar pratik şekilde elde edilebiliyor.

Şeklinde avantajları tüm oyuncularına sunuyor. Bu özelliklerden ve avantajlardan yararlanmak için 7/24 iletişim desteği ile Sultanwar Knight Online sunucusuna kayıt olunabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri