'Kyani Şikayet Mağdurları'

'Kyani Şikayet Mağdurları'

Kyani şikayet yazılarına özellikle internet ve sosyal medyada rastlamak mümkündür. Ancak şikayet her zaman olumsuz olarak değerlendirilmemelidir.Kyani şikayetolumlu veya olumsuz, internette yer alıyorsa bu firmanın ve yaptığı işlerin var olduğu anlamına gelmektedir. Elbette şikâyetlerin ayrıntıları firma tarafından incelenmektedir, değerlendirilmektedir. Gerçekten ortada aksayan doğru gitmeyen durumlar varsa bunlar zaten incelenip ortadan kaldırılmaktadır. Kyani bugün dünyada da çok fazla kullanılan, Networking Marketing sistemi ile uzaktan satış ve pazarlama yapan bir firmadır. Distribütörler aracılığı ile ürünler uzaktan pazarlanmaktadır. Sistem dünyanın birçok ülkesinde yaygın olarak kullanılmakta ve geleneksel ticaret ve alışveriş yönteminin yerini büyük ölçüde almaktadır. Türkiye'de sistem henüz dünya genelinde olduğu kadar tam anlamıyla oturmamıştır. Kyani şikayet yazıları da bu anlamda genellikle önyargılar içermektedir. Ancak firmanın ve ürünlerinin tanınması, kullanıcılara ulaşması ve olumlu tepkilerin alınması sonucunda Kyani şikayet yazıları da gittikçe yok azalmaktadır. Kyani yola çıkarken bir hedef belirlemiş, bugün ise gelinen noktada bu hedefine büyük ölçüde ulaşmıştır. Önümüzdeki yıl içinde ise 300 milyon dolar ciroyu hedeflemektedir. Bu ciro distribütörlerin çoğalmasıyla rahatlıkla hedefine ulaşacaktır. Kyani ürünleri ekolojik dengenin bozulduğu dünyada doğal koşullarda ve en iyi şartlarda yetiştirilir. Toplanan ürünler, adına sağlık üçgeni denilen paketlerde sunulmaktadır. Ürünlerin kalitesi hedeflenen ciroyu fazlasıyla belirlemektedir. Doğal ve organik ürünlere ulaşmanın zor olduğu günümüzde, sağlıklı ürünler yetiştirip bu ürünlerin insanlara ulaştırılması son derece önemli bir durumdur. Networking Marketing sistemi ürün pazarlama konusunda diğer alışılagelmiş yöntemlerden farklıdır. Daha çok kolektif bir çalışmanın ürünüdür. Distribütörler aracılığı ile ürünler çok daha geniş hedef kitlelere ulaşmaktadır. Sistem birbirine geçmiş halkaların çoğalmasıyla büyüyüp gelişmekte, bu da kısa sürede hedefe ulaşmayı kolaylaştırmaktadır.

Kyani Nedir?

Kyani sağlık üçgeni adını verdiği ürünleri bir plan çevresinde distribütörler yardımıyla pazarlayan bir firmadır. Kyani firması ürünleri Networking Marketing sistemi ile pazarlamaktadır. Bu sistem uzaktan alışveriş yapmayı da sağlayan bir sistemdir. Dünyada birçok ülke bu şekilde ticaret ve alışveriş yöntemini uygulamaktadır. Teknolojinin geldiği nokta bu yöntemi desteklemektedir. Türkiye'de de bu sistem ile ürün satışı yapan birçok firma bulunmaktadır. Henüz eski alışveriş yöntemlerinin yerine geçmese de bu sistem oturmaya başlayan bir sistemdir. Kyani hedeflediği cironun büyük bir kısmını bir yıl içinde tamamlamıştır. Bu da yapılan işin doğru ve yöntemin kabul görmüş olduğu anlamına gelmektedir. Özellikle internette belli oranda Kyani şikayet yorumlarına rastlanırsa da bunların birçoğu asılsızdır. Sistemin tamamen oturması sonucunda beklenenin çok daha üzerinde satışlar ve kazanç elde edileceği kesindir.

Kyani Üyelik

Kyani üyelik Kyani firmasının satış prensiplerinin bir biçimidir. Bu konuda çeşitliKyani şikayetyorumları olsa da büyük çoğunluğu gerçek dışıdır. Firmaya üye, yani distribütör olduğunuzda Kyani ailesine katılmış olursunuz. Bu konuda ayrıntılı bilgilerin yer aldığı eğitim seminerleri verilmektedir. Eğitim seminerlerinde, satış pazarlama tekniği, ürünlerin kullanıcılara nasıl ulaştırıldığı, nasıl kazanç sağlandığı ve kazancın arttırılması yöntemleri ayrıntılı bir biçimde anlatılmaktadır. Üye olmaya karar veren kişi bir ID numarası ve şifre alarak satış temsilcisi yani distribütör olur. Bu aynı zamanda o kişinin kendine ait işidir. Kyani firması kişiye kendi işini yapma ve kendi şirketini kurma şansı vermektedir. Bugün günümüzde iş kurmaya karar veren kişi birçok ekonomik zorlukla karşılaşmaktadır. Tutacağı dükkânın kirası, vergiler, reklam gibi yüksek maliyetli işlerdir. Oysa Kyani üyelik bütün bu ekonomik külfetin olmadığı, çok az bir sermaye ile kendi işini kurma imkânı sağlamaktadır. Üstelik bütün gününü ve zamanını bu işe ayırmak zorunda kalmadan. İster tek iş olarak ister ek iş olarak yapılmaya olanak tanımaktadır. Yapılması gereken son derece kolay ve basit bir yöntemdir. Distribütör kendisi gibi bu işe gönül verip yapacağına inandığı 3 distribütör bulur, bulunan bu distribütörlerin her biri en az 3'er distribütör bulduğunda kazanmaya ve kazancını gittikçe arttırmaya başlar. Sistem bu kadar rahat ve kolay işlemektedir. Ürünlerin kalitesi işin ilerlemesini ve genişlemesini sağlayarak, kısa sürede geniş bir kullanıcı portföyüne ulaşılmakta ve normal koşullarda kazanamayacak kazançlar elde edilmektedir.

Kyani Ürünleri

Kyani ürünleri bilim adamları tarafından uzun yıllar bilimsel araştırmalar yapılarak elde edilmiştir ve bu nedenle Kyani şikayet ve yorumlar gerçeği kesinlikle yansıtmıyor. Bu ürünlerin temel özelliği koyu renkli sebze ve meyvelerden oluşmaktadır. İçeriğinde bulunan Nitrik oksit insan vücudu için son derece önemli ve gerekli bir besin kaynağıdır. İnsan vücudu Nitrik oksidi 25 yaşına kadar kendisi üretir ancak 25 yaşından sonra artık litre Nitrik oksit üretilmeye başlar Dolayısıyla bunu sağlıklı bir yaşama sahip olmak için dışarıdan almak gerekir. Bunu her gün sebze ve meyveler yiyerek sağlamak mümkün değildir. Kyani ürünlerinin özelliği bu besinlerin konsantre olarak hazırlanmış olmasıdır. Kyani ürünleri kırmızı ve mor meyveler, yaban mersini, aloa vera, badem, ceviz ve koyu yeşil sebzelerden oluşmaktadır. Bütün bunların özelliği, vücudun bağışıklık sistemini güçlendirme si kalp ve damar sağlığını korumasıdır. Kyani ürünleri insanların tedavi olmasını sağlamak amacıyla değil, ancak bu ürünler sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmeyi sağlamaktadır. İnsan vücudu için gerekli olan bütün bu besinleri Kyani firması bir araya toplamıştır.

Kyani Ürünleri Fiyatları

Kyani ürünleri sağlık üçgeni adını verdi paketler biçiminde kullanıcılara ulaştırılmaktadır. Bu ürünler distribütörler aracılığı ile hem ürünlerin tanıtılması hem de kullanılan ürünlerin geri dönüşümünden distribütör edinme ve kazanma amacına yöneliktir. Distribütör olmaya karar veren kişi Kyani ürünlerinin bulunduğu değişik paketlerden birini alarak, etrafındaki bu işi yapabileceğine inandığı insanlara hediye ederek ürünlerin kullanılmasını ve ürünlerin kullanılması sonucunda ki memnuniyetin sonuçlarına göre distribütör portföyünü genişletmeye yöneliktir. Her ürün paketinin farklı fiyatları vardır. Bu fiyatlar paketlerdeki ürün sayısına göre değişmektedir.

Kyani Para Kazanma

Kyani firmasında para kazanma, Kyani planın uygulanması sonucunda ortaya çıkar. Kyani firmasına üye olan distribütör altına 3 adet distribütör bulur, bulunan bu 3 distribütörün her biri üçer adet distribütör bularak kazanç planı genişler ve kazanç sağlanır. Yani burada çok kazanç sağlamanın koşulu distribütör bulmaktır. Distribütörlerin çoğalması kazancın çoğalması anlamına gelmektedir. Bu sayede sistem yatay ve dikey olarak gelişmeye başlar. Aynı anda herkes belli oranda bu işten kazanç sağlar. Bunun yanı sıra ürünler birçok kullanıcıya da ulaşmış olur. YorumlardaKyani şikayetaraştırmasını yaparken gerçek olmadığını görürseniz, mutlaka araştırmalısınız. Bu Kyani şikayet yorumları gerçek olmadığı gibi firmayı karalamak içinde yapılmaktadır.

Kyani Kazanç Planı

Kyani firmasında kazanç sağlama son derece kolaydır. Bunun için uzun zaman çalışmak, bütün gününü harcamak gerekmemektedir. Disiplinli ve programlı çalışıldığında kısa sürede çok kazanç elde etmek mümkündür. Kyani satış planı konusunda belli aralıklarla firma tarafından eğitim seminerleri verilmektedir. Bu eğitim seminerlerine katılmak hem daha çok kazanç sağlanması açısından, hem de sistemin işleyişini ayrıntılı bir şekilde öğrenme açısından son derece önemlidir. Bu seminerler işin işleyişini, çalışmaların nasıl kazanca dönüştüğünü, daha çok kazanmak için neler yapılması gerektiğini ayrıntılı bir biçimde aktarmaktadır. Eğitim seminerleri hem distribütörlerin kendilerini geliştirmesine yardımcı olur, hem de ürünleri ayrıntılı bir şekilde tanıma fırsatı sağlar. Bunun yanı sıra birçok distribütörü bir araya getirerek kendi içlerinde sosyalleşme oluşturmalarını da sağlamış olur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri