Ateşsönmez’in oğul acısı!

Gaziantep Başpınar Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ de faaliyet gösteren Ateşsönmez Kimya Yönetim Kurulu Başkanı ve Diyarbakırlılar Dernek Başkanı Raif Ateşsönmezin oğlu Mesut Ateşsönmez(36) geçirmiş olduğu ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mesut Ateşsönmez’in ani ölümü sevenlerini üzüntüye boğdu Gaziantep ekonomisine önemli katkılar sağlayan Ateşsönmez Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Ateşsönmez (36) geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İş dünyasında çalışkanlığı, dürüstlüğü ve iyilikseverliği ile tanınan 36 yaşındaki Mesut Ateşsönmez’in ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ de faaliyet gösteren Ateşsönmez Kimya Yönetim Kurulu Başkanı ve Diyarbakırlılar Dernek Başkanı Raif Ateşsönmez’in oğlu olan ve aynı zamanda Engin Ateşsönmez’inde kardeşi olan Mesut Ateşsönmez(36), iş dünyasında sevilen bir isimdi.

ASRİ MEZARLIKTA TOPRAĞA VERİLECEK

Geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mesut Ateşsönmez Çarşamba(bugün) saat 11:00’da Bahattin Nakıboğlu Caminde kılınan namazın ardından Asri Mezarlıkta bulunan alie mezarlığında toprağa verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri