Milletvekili Uzer'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Milletvekili Uzer'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyetin, Türk milletinin her türlü zorluğa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde edilmiş büyük bir zaferin sonucu olduğunu belirten Milletvekili Uzer, "Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümünü sevinçle ve gururlar idrak ediyoruz. Milletimizin 96 senedir kıvançla taşıdığı en büyük zenginlik olan cumhuriyetimizi yükselterek, gururla geleceğe taşıyacağız" dedi.

Türk milletinin 96 yıl önce olduğu gibi bugün de vatan topraklarına kasteden tüm oyunları boşa çıkardığını, bunun yakın zamandaki bir örneğinin de Suriye meselesinde elde edilen zaferler olduğuna dikkat çeken Uzer, "Cumhuriyet, topraklarımıza, bayrağımıza dönük saldırıları bertaraf ederek büyük bir azim ve kararlılıkla ilan edildi. O gün kimlerle mücadele ettiysek bugün de yine onların beslediği ve üzerimize saldığı terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. Oynanan tüm oyunlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti, kahraman ordusu ve aziz milleti ile dimdik ayakta duruyor. Suriye iç savaşını fırsat bilerek güney sınırımızda terör devleti kurmaya çalışanlar bugün ağır bir yenilgi almış durumdalar. Fırat Kalkanı Harekâtı ile terör örgütü DEAŞ, Zeytin Dalı Harekatı ve Barış Pınarı Harekatı ile de terör örgütü PKK/YPG'ye ağır darbeler indiren, terör devleti projesini boşa çıkaran başta sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kahraman Türk ordusu ve ordusunun yanında duran Türk milleti, yine büyük bir zafer elde etmiştir" ifadelerini kullandı.

Uzer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri