POLİSGÜCÜ devlerle karşılaşacak!

POLİSGÜCÜ devlerle karşılaşacak!

Hokeyde Türkiye'nin gururu alan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü, 8 Şubat'ta Hırvatistan'da Avrupa'nın devleriyle karşı karşıya gelecek. Avrupa'nın en büyük ligi olan Avrupa Trophy Kupası'nda ülkemizi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü, burada hokeyin köklü kulüpleriyle mücadele edecek.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya'da gerçekleştirilen 2018-2019 sezonu Erkekler Kapalı Alan Süper Ligi Hokey Şampiyonası'nda namağlup şampiyon olarak kupayı bir kez daha Gaziantep'e getiren Polisgücü gözünü Avrupa Trophy maçlarına çevirdi.

RAKİPLER BELLİ OLDU

Avrupa'da adeta tarih yazan ve son yılların şampiyonu Gaziantep Polisgücü'nün, Hırvatistan'da 8-10 Şubat tarihleri arasında oynanacak olan maçlar öncesinde rakipleri belli oldu. İlk defa bir Türk takımının yer aldığı Trophy liginde Gaziantep Polisgücü, İngiltere'nin East Grinstead, Fransa'nın Amiens SC, İspanya'nın C.H SPV Complutense, Danimarka'nın Soerbymagle HC, Polonya'nın WKS Grunwald Poznan, Hırvatistan'ın Hockey Kulb Zelina ve Çek Cumhuriyeti'nin SK Slavia Prague takımlarıyla şampiyonluk mücadelesi verecek. Gaziantep Polisgücü Şubat ayında Hırvatistan'da yapılacak şampiyonaya A grubundan girecek ve İngiltere'nin East Grinstead, Fransa'nın Amiens SC ile Danimarka'nın Soerbymagle HC takımları arasından çıkarak B grubunun finalistleri ile karşılaşmayı ve ardından da Avrupa'nın en üst liginin şampiyonluk kupasını müzesine taşımayı hedefliyor.

Kaplan: "Rotamız Trophy Kupası"

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, "2018 yılını şampiyon olarak tamamladık. Gaziantep'e yeni bir şampiyonluk kupası kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra ki rotamız 8 Şubat'ta Hırvatistan'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Trophy Şampiyonası. Türkiye ilk kez hokeyin en üst ligi olarak kabul edilen Trophy Ligi'nde Gaziantep Polisgücü tarafından temsil edilecek. 2018 yılı bizim için çok güzel bir yıl oldu. Üç ayrı Avrupa şampiyonluk kupasının yanı sıra 3 Türkiye Süper Ligi kupasını Gaziantep'e kazandırdık. Şu anda dünyanın bilinirlik oranı en yüksek takımlarından birisiyiz. Dünyanın birçok ülkesine maç davetleri alıyoruz. 2019 yılında üç ayrı Avrupa şampiyonluğu bizi bekliyor. Haziran ayında Gaziantep Polisgücü Spor'un ev sahipliğinde Alanya'da gerçekleştirilecek olan Erkekler Açık Alan Avrupa Şampiyonası bizler için önemli bir deneyim olacaktır. Bu takım dünyanın her yerinde Türkiye'yi ve Gaziantep'i temsil ediyor ve ülke tanıtımına büyük katkılar sağlıyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri