Osmanlı Ülkü Ocaklarından Vali'ye destek

Osmanlı Ülkü Ocaklarından Vali'ye destek

Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Gaziantep Şubesi, Vali Davut Gül’ün STK’lara yapmış olduğu çağrıya duyarsız kalmadı.

Corona Virüs tedbirleri kapsamında Gaziantep valisi Davut Gül’ün vatandaşlardan bazı alışkanlıklarından vaz geçmeleri konusunda uyarıda bulunurken, Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Gaziantep Şube Başkanı Bahattin Güllü, tedbirler kapsamında bayramlaşma programını iptal ettiğini açıkladı.

BAYRAMLAŞMA İPTAL EDİLDİ

Kurban Bayramında koronavirüs tehdidinin hala varlığını koruduğunu söyleyen Güllü, “Uzmanlara göre bu bayramda da önlemler aksatılmamalı ve virüsün yayılma riskini artıracak davranışlardan uzak durulmalı. Sayın valimiz Davut Gül beyefendi ise yapmış olduğu toplantıda vatandaşları uyararak bu bayramda alışkanlıklarımızdan uzak durmamız konusunda mesajlar verirken, STK’ların ise mutlaka taşın altına ellerini koymaları gerektiğini söyledi. Bizde Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Gaziantep Şubesi olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya her zaman hazırız. Bu kurban bayramında ülküdaşlarımızla kendi binamızda yapmayı planladığımız bayramlaşmayı iptal ettik. Bütün üyelerimizle mesajlaşma yoluyla bayramlaşmamızı gerçekleştireceğiz. Ayrıca bütün üyelerimize sosyal mesafe kuralını bozacak her tür toplanma ve ziyaretlerden kaçınmaları, kalabalık ortamlardan fazlaysa uzak durmaları. Bir araya gelenler maskesiz ise veya maskeler uygun şekilde takılmazsa riskin çok daha fazla artacağı, Kurban Bayramı’nda toplu bayramlaşma, ev ziyaretleri ve bayram yemeği organizasyonları yapmamaları konusunda uyarılarımızı yaptık.

Bu konuda federasyon olarak üzerimize düşen her türlü özveriyi yapmaya hazırız. Gaziantep halkının ve üyelerimizin bu vesileyle kurban bayramınız en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri