SON KARARI BÜYÜKEKŞİ VERECEK

Gaziantep Futbol Kulübü, ligde tutunma adına büyük bir adım atarken gözler ise yeni sezonun planlarına çevrildi. Bu plan çerçevesinde ise ilk beklenti Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin görevine devam edip etmeyeceği. Daha önce bırakacağını açıklayan Büyükekşi’nin henüz kararsız olduğu ve sezon sonu yapacağı görüşmelerden sonra kesin kararını vereceği gelen bilgiler arasında.

Sezon başında göreve gelirken “Bir yıl buradayım. Bu bir bayram yarışı, bizde bayrağı en iyi yerde teslim etmek istiyoruz” açıklamasından sonra sezon sonunda göreve devam edip etmeyeceği netlik kazanmayan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin durumu 4 hafta sonra netlik kazanacak. Büyük bir ihtimalle görevine devam etmesi beklenen Büyükekşi’nin Gaziantep’e gelerek bir takım görüşmeler sonrasında kesin kararını vereceği öğrenildi.
BÜYÜKEKŞİ OLMAZSA, YENİ İSİM KİM?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Mehmet Büyükekşi’nin yeni sezonda görevine devam edip etmeyeceği netlik kazanmazken olmaması halinde Gaziantepli İşadamı Ahmet Şireci veya mevcut yönetimden iki ismin gündeme gelebileceği öğrenildi. Yönetimde görev alan bu iki isimden birinin başkanlık koltuğuna oturması beklenirken bu isimlerin ise henüz gizli tutulduğu görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri