Fatih İbradi alt yapıya önem verecek

Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni sportif direktörü Fatih İbradi’nin ilk hedefi alt yapıda değişime gitmek. Amatör takımlara ve okul takımlarına büyük önem vereceklerini dile getiren İbradi, Galatasaray’da olduğu gibi burada da alt yapıyı harekete geçireceklerini söyledi.

Gaziantep FK'nin yeni sportif direktörü Fatih Ibradı: "Yıllardır Fatih Terim ile birlikte çalıştım, buraya geldiğim zaman da beni ilk arayan ve tebrik eden Fatih Terim oldu" diyerek, Gaziantep Futbol Kulübü’nde yapmak istediklerini sıraladı. İbradi, alt yapıda uzman olmasının avantajını bu kez Gaziantep FK için kullanacak.
Profesyonel futbol yöneticiliğinde oldukça deneyim ve donanıma sahip olduğunu aktaran İbradı, “Türkiye ve Avrupa’da şampiyonluklar yaşadım. Futbol federasyonun da gelişim direktörlük görevinde bulundum. Kulüp başkanım, yönetim kurulumuz ve teknik direktörümüz ile birlikte yapacağımız istişarelerin ardından yapılması gereken projelerimizi hayata geçirerek günü kurtarmanın ötesinde sağlam temeller üzerine oturtulmuş bir profesyonel kulübün temellerini atacağız” dedi.
ALT YAPI ÇOK ÖNEMLİ
Amatör kulüpler ve okullara kadar ineceklerini açıklayan İbradı, “Gaziantep’te 70’e yakın faal olan amatör kulübümüz ile ilçelerle birlikte yüzlerce okulumuz bulunuyor. Bir defa bunları önemseyeceğiz ve onlarla birlikte hareket ederek çalışmalar yapacağız. Özellikle alt yapı anlamında amatör kulüplerimizden milli takıma kadar yükselen bir çok futbolcu örneği bulunuyor. Bunu neden Gaziantep’te gerçekleştirmeyelim. Uzun vadeli planlamamızda bunları da hayata geçirerek kendi bünyemizden yıldız oyuncuların yetişmesine olanak sağlayacağız” açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri