Marius Sumudica'ya bir soru !

Ligde 9 hafta geride kalmış, bu dokuz maçın beşini kendi evinizde oynamışsınız, puan 11. 18 takımlı ligde üst üste kazanamayan üç takımdan birisiniz. Üstelik kötü futbolla, oyunu çevirememe ve okuyamamak gibi eleştirilere maruz kalıyorsunuz!

Sayın Sumudica, sayın Şumi bu tablo karşısında Gaziantep FK teknik direktörü olarak değil de, bir futbol sever olarak ne düşünürdünüz?
"Maalesef Türkiye'de skorlara göre antrenörler yargılanıyor." diyen Teknik Direktör'e destek mi verirdiniz, yoksa "Gereğini yapın." mı derdiniz? 18 takımlı ligde tek yabancı hoca sizsiniz. Biraz iltimas istiyorsunuz, adalet istiyorum diyorsunuz ! İşte size iltimas, sabır, hoşgörü. Maç boyunca eliniz cebinizde bizim basın tribününde maç izlediğimiz gibi sizde izlediniz.
Buna içten bir cevabınız mutlaka vardır.
Ama her zaman olduğu gibi önce 'gerçekler, ve bilimsel, diye nitelemenizi, sonra da 'Avrupa'da şöyle oluyor, Romanya'da böyle oluyor' demeden cevap vermenizi tercih ederim. Keza, o konulara girerseniz, ne siz ne de biz çıkabiliriz işin içinden.
Bakmayın lider ALANYA karşısında son nefeste Kana Bıyık'ın skoru 1-1'e getirmesine. Alanya neler kaçırdı neler! Rakibin, lig liderinin 1-0 koruma düşüncesi ve yanlışlığı maçı bu duruma getirdi. İlk baştan beri söylüyorum söylemeye devam edeceğim. Şu net olarak görünüyor ki, başında bulunduğunuz Gaziantep kulübü, dağınık ve ne oynadığını bilmeyen şu anda 'ligin zayıf halkası' takımlardan biri görünümünde. Maç sonunda son dakika golüne, alınan bir puana sevinir hale geldik. Vah ki vah...
Öyle olunca da ister istemez bütün oklar işin başındaki size yöneliyor.
Bundan daha doğalı olabilir mi! Eleştiriler size göre 'abartı', taraftara göre 'normal', bana göre ise 'gecikmeden...'
Gelinen nokta; Bundan sonrası için olası kötü gidişin devam etmesi halinde hedefteki isim Marius Sumudica değil, çiçeği burnunda yeni Başkan Büyükekşi ve yönetim kurulu olacak. Benden söylemesi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri