GAZİŞEHİR 1. Ligi görmeyecek

GAZİŞEHİR 1. Ligi görmeyecek

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, çarpıcı açıklamalarda bulundu.Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Gazişehir Gaziantep, Marius

Sumudica ile 1+1 yıllık sözleşme imzalarken, Teknik Direktör Marius Sumudica ise iddialı konuştu. Gazişehir Gaziantep'in hedefinin ligde ilk 10 takım arasına girmek olduğunu dile getiren Rumen teknik direktör, "İnanıyorum ki bu takım bir daha 1. Ligi'i görmeyecek" dedi.
"Burada olduğum için çok mutluyum"
Gazişehir'e geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Marius Sumudica, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bugün benim için çok önemli bir gün. Ben, başkanımızın bize inanmasıyla buraya geldim. Bundan sonraki çalışmalarımda daha önce Kayseri'de yaptığım gibi iyi şeyler yapmak istiyorum. Bunun kolay olmayacağını biliyorum ama yönetimimize bana güvendiği için, beni buraya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu inançlarını bu güvenlerini boşa çıkarmayacağım" dedi.
"Agresif yapımla burada başarılı olacağım"
Kendisinin agresif bir kişiliğe sahip olduğunu ve bunu takıma da aktaracağını söyleyen Sumudica, "Agresif yapımla, karakterimle ve karizmamla burada başarılı olmaya çalışacağım. İnanıyorum ki bu takım bir daha 1. Ligi'i görmeyecek. Suudi Arabistan'da iki yıllık daha sözleşmem olmasına rağmen buraya gelmeyi seçtim. Çünkü Türkiye'yi her zaman takip ediyordum. Buradaki ortamı her zaman takip ediyordum. Ben burayı seviyorum, burası benim ikinci ülkem gibi. Buradaki insanları ve futbol ortamını seviyorum. Buradaki yapı benim karakterimle uyuşuyor" ifadelerini kullandı.

"Benim için futbol 1. sırada gelir"
Gazişehir Gaziantep'te başarılı olacağını söyleyen ve takımı ilk 10 içerisinde tutacaklarını dile getiren Teknik Direktör Marius Sumudica, önemli açıklamalarda bulunurken futbolun kendisi için ailesinden önce geldiğini söyledi. Rumen teknik adam, "Benim hayatımda futbol önce gelir, futbol 1. sırada ailem 2. sırada yer alır" diyerek dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri