GAZİŞEHİR SANTROFOR ARIYOR!

GAZİŞEHİR SANTROFOR ARIYOR!

Gazişehir Gaziantep, devre arası transfer döneminde şu ana kadar birisi yabancı olmak üzere 4 futbolcu ile anlaşma sağlarken birde golcü almak için harekete geçti. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, gündemlerinde bir kaç yabancı oyuncu olduğunu belirterek, en kısa zamanda bu transferi gerçekleştirmeleri gerektiğini söyledi.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri şu ana kadar Elazığspor'dan Elman Bjarnason, Ümraniyespor'dan Uğur Arslan Kuru ve Mücahit Albayrak ile Giresunspor'dan Oğuz Ceylan'ı transfer ederken birde golcü almak için harekete geçtiler. Görüşme sağlanan isimlerin gizli tutulduğu Gazişehir Gaziantep'te Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ise bu golcü transferi için görüşme sağladıkları isimler olduğunu ifade etti.

"Birkaç santrforla görüşüyoruz"

Çok cazip olmadıkça, kadroya iki isim dahil edip transfer dönemini tamamlamayı planladıklarını aktaran Mehmet Altıparmak, "Şu an için santrfor ve kanat oyuncusu bekliyoruz. Belki ekstra bir oyuncu daha olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

Santrfor transferini çok önemsediklerini aktaran teknik direktör Mehmet Altıparmak, şunları dile getirdi: "Alacağımız santrfor, pivot bir oyuncu olsun istiyoruz. Çünkü kadromuzdaki Poepon ve Chabbi, zaten araya ve sürekli koşan oyuncular. O yüzden bize gelecek santrfor topu tutup, saklamalı. Bu anlamda Avrupa'dan ve Türkiye liglerini bilen birkaç santrforla görüşüyoruz. Bunların ortak özelliği, top tutan, saklayan ve servis yapabilen oyuncu olmaları. Böyle bir oyuncu alabilirsek ikinci yarı için elimiz güçlenir. Çünkü ikinci yarı rakipler çok daha fazla kapanacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri