Bora Kanevetçi hedeflerini açıkladı

Bora Kanevetçi hedeflerini açıkladı

Gaziantep İnşaat Mütahitleri Derneği Başkanlığı’na aday olan Bora Kanavetçi ve ekibi OLAY Medya Grubunu ziyaret ederek hedeflerini açıkladı. OLAY Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Raci Dölek ile sohbet eden, Bora Kanevetçi ve ekip arkadaşları kongrenin Mart ayı sonunda yapılacağını söylediler.

Yıllardır Gaziantep İnşaat Mütahitleri Derneği Genel Sekreterlik görevinde bulunan Kanevetçi, tecrübelerini bundan böyle İnşaat Mütahitleri için harcamaya hazırlanıyor. Pandemi dolayısıyla ertelenen Gaziantep İnşaat Mütahitleri Derneği kongerisinin Mart ayı sonunda yapılacağını dile getiren Bora Kanevetçi, “Şu anda mevcut yönetimde genel sekreterlik görevinde bulunuyorum. Tabi çok güzel işler yapıldı. Eksiklerimiz yok mu, mutlaka vardır. Bizden sonra gelecek olanlarında eksikleri olacaktır. Biz bu eksiklerimizi gidererek, inşaat mütahitlerine daha iyi hizmet vermeye çalışacağız. Tecrübeli ve işi bilen bir ekiple yola çıktık. Mart ayı sonunda yapılacak olan kongrede seçilmemiz durumunde mesleğimizle ilgili daha güzel işler yapacağımız” dedi.

Gaziantep İnşaat Mütahitleri Derneği başkanlığına aday olan Bora Kanevetçi ile birlikte Seyfettin Coşan, Turgay Hoylu, Ali Kılıç, Halil Durmaz, İsa Ensari, Tahir Meral, İbrahim Güngör, İbrahim Altınova, Hurşit Yıldırım ve Bayram Doğan OLAY Medya Grubunu ziyaret ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri