Altın 400 lirayı görecek mi? 22 ayar bilezik 2020 fiyatları

22 ayar bilezik kaç lira oldu? 22 ayar bilezik 2020 fiyatları? Anlık altın fiyatları? Altın 400 lirayı görecek mi? Altın piyasasındaki son durumu sizler için derledik.

Tablodaki altın fiyatları anlık yükseliş / düşüşleri göstermez.


ALTIN 400 LİRAYI GÖRECEK Mİ?

Gram altın fiyatlarında yaşanan anlık yükselişler altın yatırımcılarını ve altınla borçlanan vatandaşları tedirgin ediyor. Küresel piyasalarda yaşanan sıkıntı tüm dünya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına aldı. Kovid-19 salgını sonrasında piyasalarda yaşanan dengesizlik süreceğe benziyor. Altında ana yükseliş trendiyle birlikte bazı uzmanlar 400 lirayı göreceğini tahmin etse bile ilerleyen süreç, altının ne yöne gideceği konusunda pek bilgi vermiyor. Uzmanların altındaki sene sonu tahmini ise 390 lira, bu rakamın gelip gelmeyeceği ise piyasalarda en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

ALTIN UZMANI İSLAM MEMİŞ: SAKİN OLUN

Öte yandan Altın uzmanı İslam Memiş ise resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada altındaki düşüş beklentisinin sürdüğünü belirtti. Memiş, altın borcu olanlara ve düğün yapacaklara seslenerek panik yapmamalarını ve sakin olmalarını istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri