Şamil Tayyar : 'Şimdi hesap zamanı'

Şamil Tayyar : 'Şimdi hesap zamanı'

AK Parti Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, İstanbul seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Şamil Tayyar, "Cumhurbaşkanımıza yanlış bilgi verenler için şimdi hesap zamanı. Seçmen 31 Mart'ta küçük bir ayar verdi, hırpalamadan. Mesajı almadık. Almayınca, 23 Haziran'da Osmanlı şamarını indirdi" dedi.

24, 25 ve 26. dönemlerde Gaziantep milletvekilliği yapan gazeteci yazar Şamil Tayyar, İstanbul seçim sonuçları ile ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu. Tayyar, seçim sonuçları için "Hayırlı uğurlu olsun" diyerek "Cumhurbaşkanımıza yanlış bilgi verenler için şimdi hesap zamanı" ifadeelrini kullandı.

"HALK OSMANLI ŞAMARINI İNDİRDİ"

Şamil Tayyar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Hayırlı uğurlu olsun. Sandıkta tecelli eden milli iradeye saygı duymak, demokratik olgunluktur. Seçim aslında 6 Mayıs'ta kaybedilmişti. Milletle inatlaşılmaması gerçeğini, 17 yıl sonra biz de öğrendik. Cumhurbaşkanımıza yanlış bilgi verenler için şimdi hesap zamanı. Seçmen 31 Mart'ta küçük bir ayar verdi, hırpalamadan. Mesajı almadık. Almayınca, 23 Haziran'da Osmanlı şamarını indirdi. Diyorki: İstanbul emanetimi ger aldım, toparlanıp Türkiye'yi, 2023'ü kurtar diye. Demem o ki: Krizden çıkış için tarihi fırsat. Fırsatların kazası olmaz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri