BU TAKIMI İZLEYİN!

BU TAKIMI İZLEYİN!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, yani bir diğer adı kurtlar vadisi. En iyi Amerikalı oyuncular, Avrupa'nın yıldızları bu ligde. Ve üstelik bu ligde seri galibiyetler almak, üst sıraları zorlamak her babayiğidin karı değil.
Gaziantep Basketbol takımı bu sezon kalitesi ve oynadığı basketbol ile keyif veriyor. Sezon başı yapılanması, geçen yılların aksine oynamayı isteyen ve görevini yapan isimleri aldı. Hemde kollektif bir görüntü sergiliyor Gaziantep Basketbol. Beşiktaş karşısında izledim ve izlerken büyük keyif aldığım dev adamlar, takım ruhunu çok iyi yakalamış ve üstelik bu ligin en iyi savunmasını yapıyorlar. Zaten Süper Ligde en iyi savunmayı yapan ve basket atmayı başaran takım şampiyonluğun en büyük adayıdır. Eh... Gaziantep Basketbol bunu çok iyi yapıyor. Üstelik bu ligin en iyi savunması Gaziantep'te.
Birde takımın başında yer alan Koç, tatışılmasız bu ligin en iyi hocalarından. Ekibiyle çok iyi anlaşıyor, yardımlaşıyor ve tek amacı Gaziantep Basketbol'unu bir yere getirmek. Nenad Markovic'in en önemli destekçisi ve ligin aranan menejari Boray Dai. Takımın A'dan Z'ye her şeyiyle ilgilenen ve görevini eksiksiz yapan bir isim. Benim de her zaman takdir ettiğim Boray Dai, aslında Gaziantep'te değil Basketbol camiasında aranan bir kişi. Tüm bunlara birde bu işi seven, işinden eşinden ve ailesinden fedakarlık yapan bir başkana sahip Gaziantep Basketbol Kulübü.
İşte tüm bu unsurlar bir araya gelince masanın dört ayağı tamamlanmış oluyor. O zaman takım ruhu ve camia ön plana çıkıyor. Aslında bu başarı bu istikrarın arkasında gizli. Bize de koltuğumuza oturup keyifle Gaziantep Basketbol takımını izlemek düşüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri