#Sondakika...#Gaziantep'te Sezay Koçak Özahi'nin ölümünün sır perdesi bir türlü çözülemiyor...#KadınCinayet...Balkon'dan Düştü mü? İntihar mı? Cinayet mi?

Gaziantep’te 4 ay önce boşanma aşamasında olduğu eşi Ali Özahi ile tartışan Sezay Koçak Özahi, balkondan aşağı atlayarak, intihar ettiği söylenirken, tüm sır perdeleri cinayete doğru gittiği iddiaları her geçen gün daha da büyüdüğü öne sürüldü.

ÖZEL BİR ŞİRKETTE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI
Özel bir şirkette genel müdür yardımcısı olarak çalışan Sezay Koçak Özahi, iddiaya göre eşi Ali Özahi'ye boşanmak istediğini söyledi. İkili arasında çıkan tartışma sırasında Sezay Koçak Özahi, 3'üncü kattaki evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Sezay’la eşi arasında çıkan kavganın aldatma meselesinden dolayı çıktığını ileri sürüldü.2 çocuk annesi kadının ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada ifadesine başvurulan Ali Özahi, ifadesinde yatak odasında kavga ettiği eşinin hızla balkona yöneldiğini, kendisinin peşinden gittiğini ancak yetişemeden aşağıya atladığını anlattı. Koca, sevk edildiği adliyede savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

ABLASI İNTİHARA İNANMIYOR
Ablası Aynur Koçak, kız kardeşi Sezay’ın intihar etmediğini ve kocasıyla sürekli tartıştığını söyleyerek, “Ablam intihar edecek biri değildi. İşi iyiydi. Bir şirkette genel müdür yardımcısıydı. Hayat doluydu. İntihar etmesi için ben bir neden bulamıyorum? Adalete güveniyorum.” dediğini sosyal medya hesabından yayınladığı belirtildi.

ELTİSİ KONUŞTU
Sezay Koçak Özahi ölümündeki sır perdesinin aralanmasını isteyen annesi, bir televizyon programına katıldı. Sezai Koçak'ın düştüğü o an evde olan eltisi Didem Hanım, programa telefonla bağlandı. Eşler arasında kavga çıktığını belirten Didem Hanım,Sezay Koçak Özahi'nin aniden balkona çıkarak kendisini boşluğa bıraktığını belirtti. Bir başka görgü tanığı iseSezay'ın düşmemek için mücadele ettiğini söyledi.

ADLİ TIP ÇÖZECEK

Sezay’ın intihar mı? cinayet mi tartışmaları büyümeye devam ederken, büyük ihtimalle bu düğümü adli tıpın çözeceği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri