GAZİANTEP FK’DA KİMLER KİRALIK!

Süper Lig’de son haftaya girilirken Gaziantep Futbol Kulübü’nde kiralıklar bu hafta takımdan ayrılacak. Kırmızı-Siyahlı takımda 6 futbolcu kiralık olarak forma giyerken bunlardan Maxim ve Kayode’nin kalması için girişimlere başladılar.

Ligin flaş takımı Gaziantep Futbol Kulübü’nde kiralıkların sözleşmesi bu hafta sona eriyor. 6 kiralık oyuncusu bulunan Kırmızı-Siyahlılar, yeni transfer çalışmaları için harekete geçtiler.

KİMLER SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Malatyaspor maçıyla birlikte 6 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Kiralık olarak Gaziantep’e gelen oyuncular son 90 dakikaya çıkacaklar.
İşte Gaziantep FK’de kiralık olarak oynayan ve Sözleşmesi bitecek olan Futbolcular;
Başakşehir kulübünden kiralanan 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Furkan Soyalp 26 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.
Deportivo Alaves kulübünden kiralanan 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Patrick Twumasi 26 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor, ancak bu futbolcu, iki hafta önce şehri terketti.
Alanyaspor kulübünden kiralanan 36 yaşındaki Kaleci Haydar Yılmaz 26 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.
Shakhtar Donetsk kulübünden kiralanan 26 yaşındaki santrafor Olarenwaju Kayode 26 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.
Mainz 05 kulübünden kiralanan 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Alexandru Maxim 26 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.
Başakşehir kulübünden kiralanan 28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Muhammet Demir 26 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.

GÖZLER MAXİM VE KAYODE’DE
Gaziantep Futbol Kulübü’nde 6 kiralık oyuncu bu hafta oynanacak olan Malatyaspor maçından sonra yollarını ayıracak ve kendi kulüplerine gidecek. Ancak, Gaziantep FK yönetimi, hem Maxim’i hemde Kayode’yi yeniden istiyor. Teknik Direktör Marius Sumudica’nın kalmalarını istediği bu iki futbolcu için yönetim, kulüpleriyle temasa geçti. Maxim için Mainz 05 kulübü ile, Kayode için Shakhtar Donetsk takımıyla görüşmelere başlayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu iki oyuncuyu yeni sezonda da kadroda tutmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri