Oğulcan Çağlayan, nereden geldiğini unutmuyor

Galatasaray’ın yeni transferlerinden Oğulcan Çağlayan, önemli açıklamalarda bulunarak Gaziantep Futbol Kulübü’ne övgüler yağdırdı. Genç futbolcu, “İyiki Gaziantep’te kaldım. Antep’ten dönmeyerek çok doğru bir iş yaptım ve kendimi geliştirdim” dedi.

GAZİANTEP SEVİLEN BİR CAMİA
Gaziantep Futbol Kulübü’nün sevilen bir takım olduğunu belirterek, “Şu anda orada oynayan arkadaşlarımın başarılarını gördükçe çok mutlu oluyorum. Gaziantep FK, çok iyi bir takım, camia oldu. Ligde sevilen, sayılan takımlardan bir tanesi oldu. Ne mutlu ki ben ve arkadaşlarım o camianın buraya gelmesine yardımcı olduk” dedi.
Galatasaray’a gelmek için çok emek harcadığını belirten 24 yaşındaki futbolcu, "Buraya dönmek için uzun bir yol kat ettim. Benim için artıları olduğunu düşünüyorum. Nereden geldiğini bilen insanlardan birisiyim’’ dedi.

GAZİANTEP BENİM İÇİN DÖNÜM NOKTASI OLDU
Gaziantep FK forması giydiği dönemin kendisi için çok önemli olduğunu kaydeden golcü futbolcu, ‘’Antep'ten geri dönmeyerek ne kadar doğru bir şey yaptığımı şu an çok daha iyi anlıyorum. O senenin sonunda Süper Lig'de ilk golümü attım, genç yaşta Süper Lig'de oynama fırsatı yakaladım, insanlar beni tanıdı’’ şeklinde konuştu.
Oğulcan, Süper Lig’in gelecek sezon 21 takımla oynanması hakkında ise "Pek fazla eksisi olacağını düşünmüyorum. Premier Lig, 20 takımla oynanıyor. Sezon içerisinde FA Cup oynuyorlar. Haftada 2 maç ve Avrupa kupaları geldiğinde bazen 3 maç oynuyorlar’’ dedi.

TERİM’İN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM
Fatih Terim ve camianın güvenini boşa çıkarmak istemediğini söyleyen genç futbolcu, ‘’Demek ki doğru şeyler yapmışım ki Fatih hoca, başkanımız, beni buraya layık gördü ve transferimi sağladılar. İnşallah ben de bana güvenen insanların güvenini boşa çıkarmadan, formayı giydiğim her bir salise armanın hakkını vererek, sahada mücadele ederek, atacağım gollerle, yapacağım asistlerle, camiaya, takıma katkı sağlamak istiyorum’’ ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri