İlhan Ağır'a önemli görev

"Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Enerji-İş Sendikası tarafından Sağlık Bakanlığı Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı Hastane Temsilcisi İlhan Ağır göreve getirildi. "

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğüve bağlı Hastane temsilci İlhan Ağır Haber Merkezimizi ziyaret ederek şunları dile getirerek Sağlıkçalışanları hakkında bilgi verdi.

17 yıla aşkın süredir Sağlık sektörün deçalışmaktayım. Bu süre içerisinde Sağlıkçalışanlarının sıkıntılarını ve sorunlarını bizzat yaşamış görmüş birçalışan olarak ben ve ekibim gerekençalışmayı yaparak bu göreviüstlenmiş bulunmaktayız.

Bana verilen bu görevin başında olduğum sürece işçi ve emekçi kardeşlerimizindileklerini dinlemek ve şikayetleriniçözümlemek,İşçi ve İşveren arasındaki İş verimliliğini arttırmak ,İş birliğiniçalışma başarısını ve uyumunu sağlamak,işçilerin hak veçıkarlarını gözetmek ve İş Kanunları ile Toplu İş sözleşmelerindeön görülençalışma şartlarını uygulanmasına yardımcı olaraküyelerimizi, Sağlıkçalışanlarını ve İşverenin Hakkını ve Hukukunu korumak İçin bana verilen bu görevi hakkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Sendika temsilcisi İlhan Ağır,temsilci yardımcısı M.Fatih Güler, temsilci yardımcısı Hakkı Yalvaç, üyelerimiz ve sağlık çalışanları ile birlikte işçi ve iş veren arasında huzurlu, güzel, şeffaf,sağlıklı bir iş ortamı kuracağımıza inanarak bu yola çıktık.

Bana bu görevi laik gören Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Enerji-İş SendikasınaGenel Merkezine, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğüne, Görev Yaptığım DR.Ersin ARSLAN Eğitim Ve Araştırma Hastanesine,Üyelerimize ve Tüm SağlıkÇalışanlarına teşekkür ederim.diyerek sözlerine son verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri