Gaziantep'te göz doktoruna bıçaklı saldırı

Gaziantep'te göz doktoruna bıçaklı saldırı

"Geçtiğimiz hafta içerisinde Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde bir doktora saldırının ardından bugün de 25 Aralık Devlet Hastanesi Göz Doktoru Kutlay Kandemir'e bıçaklı saldırı gerçekleşti."

Geçtiğimiz hafta içerisinde Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde bir doktora saldırının ardından bugün de 25 Aralık Devlet Hastanesi Göz Doktoru Kutlay Kandemir'e bıçaklı saldırı gerçekleşti. Haberi duyan Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serdar Sarıfakı, hastaneye koştu.
Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde göz doktoru Kutlay Kandemir, sağlık kurulundan istediği raporu alamayan bir hasta tarafından saldırıya uğradı. Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde bir sağlıkta şiddet olayı daha yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, bir sağlık raporu almak isten bir hasta göz doktoru Kutlay Kandemir ile kurulda tartıştı. Henüz ismi öğrenilemeyen hasta, kurulda istediği raporu alamadı.
Toplantının ardından, rapor alamayan hasta, toplantının gerçekleştiği odanın önünde bir süre göz doktoru Kutlay Kandemir'i bekledi. Dr. Kandemir'in dışarı çıkmasıyla hasta saldırıya geçti. Kandemir, hasta tarafından kalçasına aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.
Dr. Kandemir, tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri