KAZANMANIN SIRRI 3-5-2 Mİ?

Gaziantep Futbol Kulübü, tam 8 maçtır yenilmiyor. Kırmızı-Siyahlı takım sezon başında mağlup olduğu Galatasaray karşılaşmasından sonra çıktığı 8 maçta mağlup olmadı. Süper Lig’de sadece Teknik Direktör Marius Sumudica’nın uyguladığı 3-5-2 sisteminin faydalı olduğu gözleniyor. Rumen teknik direktör ise bu sistemle şu anda ligde 4. sırada olduklarını söyledi.

SUMUDİCA’NIN TAKTİĞİ TUTTU
Son olarak deplasmanda Denizlispor’u mağlup ederek yükselişini sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü’nde kazanmanın sırrı ortaya çıktı. 8 haftadır namağlup yoluna devam eden Gaziantep FK’da Teknik Direktör Marius Sumudica’nın sistemi takımın kazanmasında başrol oynadı. Süper Lig’de sadece Rumen teknik direktör takımını 3-5-2 sistemiyle oynatırken bu sistemle kazanmaya devam ediyor.

BENİ ELEŞTİRİYORLARDI
Gaziantepspor’un başına ilk geldiği dönemlerde eleştirilere maruz kaldığını belirten Sumudica, şu an oynattığı sistem ile ligde 4. sırada yer aldıklarını belirtti. Ayrıca Geçen yıl Denizlispor ile oynanan maçın ardından hakkında küme düşme potasında yer alan diğer takımlara yardım ettiği söylentilerini çıktığı belirten Sumudica, “Buraya ilk geldiğimde bazı yayın kuruluşları bazı gazeteciler beni eleştiriyordu. Sadece benim ekibim şu an ligde 3-5-2 sistemi ile oynuyor. Bu sistem ile ligde 4. sıradayız. Gelecek maçlarında Denizlispor’a başarılar diliyorum. Geçen yıl burada bazı olaylar olmuştu. Denizli’yi yendikten sonra başka takımlara yardım ettiğim düşünüldü ve böyle söylentiler çıktı. Denizli maçından sonra biz küme düşme mücadelesi veren diğer takımları da hem içeride hem dışarıda yendik” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri