Enes Batur Kimdir?

Kısa zamanda oldukça geniş bir kitleye sahip olan Enes Batur, YouTube platformundaki istikrarı sayesinde milyonlar tarafından takip edilen bir youtuber haline gelmiştir.

Son zamanların ünlü sosyal medya fenomenlerinden biri olan Enes Batur’un hayatı birçok kimse tarafından merak edilmektedir. 9 Nisan 1998 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Enes Batur’un tam ismi Enes Batur Sungurtekin’dir. Babası polis, annesi hemşire olan Enes Batur, sosyal medyadaki ilk deneyimlerini YouTube platformunda çektiği oyun videolarıyla yaşamıştır. Bu dönemden sonra da hayran kitlesini her geçen gün itibariyle artırmayı da başaran Enes Batur, böylece Youtuber olma yolunda da emin adımlar da atmıştır.

Kısa zamanda oldukça geniş bir kitleye sahip olan Batur, YouTube platformundaki istikrarı sayesinde milyonlar tarafından takip edilen bir youtuber haline gelmiştir. Çektiği oyun videolarıyla popülaritesini günden güne artıran ünlü youtuber, videolarında genellikle mizah ve eğlenceyi tercih etmektedir. Günümüzde Türkiye’de en çok abonesi olan YouTube kanalına sahiptir. Onlarca videosu bulunan hesabındaki içerikler aktif olarak izlenmekte ve yüksek miktarda beğeni almaktadır.

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Enes Batur genellikle çocuklar tarafından takip edilmekte ve sevilmektedir. Yalnızca Youtube platformunda değil Instagram platformunda da ciddi bir kitleye sahip olan bu fenomen aktif bir sosyal medya hayatı sürdürmektedir. Hayranlarıyla sürekli etkileşim halinde olmaktadır. Kimi zaman başarılarıyla kimi zaman da çekişmeleriyle gündeme gelen ünlü fenomen müzik ve sinema piyasasında da ciddi başarılara imza atmıştır. Bütün bu bilgiler ışığında Enes Batur mp3 indir platformlarına olan ilginin de oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Enes Batur Filmleri

Youtube platformunda yayınladığı videolarıyla adından söz ettiren Enes batur oyun videolarıyla elde ettiği başarıyı sinema sektöründe de elde etmiştir. Çıkardığı filmleri yüksek sayıda gişe yapmış ve sinema sektörüne önemli katkılarda bulunmuştur. Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile birlikte rol aldığı “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi” filmi ile popülaritesini artırmıştır. Çekmiş olduğu bu film sayesinde yine etkili bir ün de elde eden Batur, yakın zamanda da çalışmalarına devam etmektedir.

2018 senesinde izleyicilerle buluşan bu yapımda Enes Batur’un kendisi başrol olarak oynamış ve hayranlarına oldukça başarılı ve akıcı bir sinema keyfi sunmuştur. 19 Ocak 2018’de vizyona giren bu film geniş hayran kitlesi sayesinde oldukça yüksek sayılarda bilet satmıştır. Ardından 31 Mayıs 2019 yılında vizyona giren Enes Batur Gerçek Kahraman filmi de beklenilen başarıyı sağlamış ve sinema sektöründe adından söz ettirmiştir.

Filmleri ve çektiği video oyunlarıyla popülaritesini artıran Enes Batur bu uygulamaları ile sosyal medya üzerinden de oldukça başarılı çıkışlar yapmaktadır. Zaman zaman özel hayatıyla da gündeme gelen ünlü fenomenin sevenleri kadar sevmeyenleri de mevcuttur.

Kendi hayatını konu alan filmliyle hayranlarına kendi hakkında biyografik bilgiler sunan Enes Batur günümüzde Youtube kanalını hala aktif olarak yönetmekte ve çeşitli içerikler yayınlamaktadır. Filmleriyle birlikte müzik sektöründeki başarısıyla da tanınan ünlü fenomen dijital platformda yayınlanan şarkısıyla milyonlarca kişi tarafından dinlenmiştir.

Enes Batur Müzikleri

Yalnızca çektiği eğlenceli videolarıyla değil çıkardığı şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. 2019 yılında çıkardığı Dolunay isimli şarkısı Youtube’de 130 milyon defa oynatılmıştır. Oldukça yüksek bir başarı elde eden Enes Batur’un bu şarkısı birçok müzik marketinde ve uygulamasında yerini almıştır. Sevenleri tarafından şarkısı telefonlara indirilmiş ve defalarca kez dinlenmiştir. Enes Batur mp3 indir uygulaması aracılığı ile Dolunay şarkısı defalarca kez indirilmiş ve severek dinlenmiştir. Bu alanda müzik severlere sınırsız bir hizmet sunan müzik indirme programları aracılığı ile Dolunay dahil birçok müziği cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

2020 senesi içerisinde çıkarmış olduğu Biliyom isimle şarkısıyla da oldukça geniş kitlelere hitap etmiştir. Seksen milyon dinleyiciye ulaşan bu şarkı birçok müzik markette aratılmış ve indirilmek istenmiştir. Çevrimdışı müzik dinlemenize ve arka planda oynatmanıza fırsat tanıyan bu programlar aracılığı ile müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Enes Batur parçalarına da kolayca ulaşıp indirme imkânı sunan bu uygulamalar aracılığı ile müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Başta Enes Batur olmak üzere popüler birçok şarkıya mp3 indirme uygulamaları üzerinden erişebilir ve cihazlarınıza dilediğiniz sanatçının müziğini yükleyebilirsiniz. Günün her saati erişim imkânı sunan bu müzik indirme uygulamaları ile sizler de Enes Batur’a ait olan bu kıymetli müziği telefonunuza indirebilir ve keyifli zamanın tadını çıkarabilirsiniz. Ücretsiz olan bu uygulamalar ile istediğiniz şarkıyı internet aracılığı ile cihazınıza indirdikten sonra çevrimdışı olarak dinleyebilirsiniz.

Enes Batur’un Aldığı Ödüller

Günümüzün tanınan ve sevilen ünlülerinden bir tanesi olan Enes Batur sosyal medya üzerindeki başarılarıyla adından söz ettirmektedir. Antalya’da doğup yaşamını burada sürdüren ünlü fenomen sinema ve müzik sektöründeki başarılarıyla da oldukça geniş kitlelere ulaşmaktadır. Onun fenomen olarak aldığı ödüllerin sayısı arttıkça, diğer gençlere de örnek teşkil etmeye başlamıştır.

Hatırı sayılı bir hayran kitlesi bulunan Batur, sevenleriyle buluşturmuş olduğu iki filmi ve bir şarkısıyla piyasaları kasıp kavurmuştur. Youtube üzerinden küçük yaşlardan itibaren çekmiş olduğu oyun videolarıyla oldukça sevilmekte ve takip edilmektedir. Bugün tüm videoları milyonlara ulaşan rakamlarca izlenmektedir. Günümüzde farklı akımlar ve uygulamalar ile çeşitli içerikler üreterek Youtube hesabını aktif tutan Batur toplamda on beş milyona yakın takipçisi bulunmaktadır.

Farklı şartlar altında birçok uygulamayı gerçekleştirdiğini kanıtlayan videolarıyla oldukça eğlenceli ve heyecanlı içerikler üretmektedir. İçeriklerinin zenginliği ve aktif bir yayın hayatının olmasıyla oldukça geniş bir kitleye hitap etmektedir. Enes Batur’un bu başarısı elbette ki karşılıksız bırakılmamakta ve ödüllendirilmektedir. 2017 yılında gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödüllerinde Yılın En İyi Youtuber/Instagrammer ödülüne layık görülmüştür. Ardından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda Enes Batur’un içeriklerinde birtakım rahatsız edici argümanlara rastlanılmıştır. Bu sebeple verilen ödül geri alınmıştır.

Ardından 2018 yılında gerçekleştirilen Altın Palmiye Ödüllerinde Yılın Sosyal Medya Fenomeni ödülüne layık bulunmuştur. On beş yaşından beri sosyal medya üzerinde birtakım girişimler içerisinde bulunan ünlü fenomen günümüzde hala etkileyici içerikleriyle sevilmekte ve takip edilmektedir. Özellikle eğlence alanında ürettiği içerikleri sosyal medya kullanıcılarının eğlenceli vakit geçirmesine olanak tanımaktadır. Sosyal medyadaki başarısının yanı sıra müzik sektöründeki başarısıyla da anılan Enes Batur çıkardığı Dolunay şarkısı, mp3 indir programları tarafından sıkça indirilmiştir.

Enes Batur Şarkıları İndirin

Piyasayla paylaşıldığı ilk andan itibaren yoğun ilgi ve alaka gören Enes Batur şarkıları birçok platformda oldukça yüksek sayılarda dinlenmiştir. Müzikleri çevrimdışı dinlemek isteyen bireyler için de oldukça geniş imkanlar sunan yeni mp3 indir programları bulunmaktadır. Bu programlar aracılığı ile Enes Baturun yaklaşık yüz elli milyon dinlenen Dolunay ve Bilmiyom şarkısını indirebilir ve istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Bu noktada sizlere sınırsız bir hizmet sunan mp3 indirme uygulamaları aracılığı ile yedi yirmi dört internetsiz olarak müzik dinleyebilirsiniz.

Herkes tarafından dinlenen ve popüler olan şarkılara ulaşabilir, elinizin altında bulunan cihaza indirebilirsiniz. Son dönemlerin yıldız fenomenlerinden biri olan Enes Batur’un şarkılarına bu uygulamalar üzerinde ulaşabilirsiniz. İstediğiniz şarkısını telefonunuza indirerek vaktinizi eğlenceli ve verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Günümüz koşullarında Enes Batur’a ait videoların online bir şekilde indirilmesi de mümkün olmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri