Sumudica'dan transfer açıklaması! 'Biraz geciktik'

Sumudica'dan transfer açıklaması! 'Biraz geciktik'

Gazişehir Gaziantep'in yeni teknik direktörü Marius Sumudica, açıklamalarda bulundu.Transferlerle ilgili konuşan Teknik Direktör Marius Sumudica, transferde biraz geç kaldıklarını söyledi.

Yeniden Türkiye'ye döndüğü için memnun olduğunu dile getiren Rumen teknik adam, gerekli takviyelerin yapılması durumunda küme düşme tehlikesi yaşamayacaklarını söyledi. Lige en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını ifade eden Sumudica, transferlerin gerçekleşmesi halinde daha iyi bir takım olacaklarını dile getirdi.

'Kendimi bu ülkede çok rahat hissediyorum'
Türkiye'den benimle çalışmak isteyen bazı takımlar vardı. Türkiye'ye isteyerek ve özleyerek döndüm. Burası benim Romanya'dan sonra ikinci ülkem. Kendimi bu ülkede çok rahat hissediyorum. Buraya beni çağıran yönetime saygı ve sevgilerimi iletiyorum çünkü beni bu göreve layık gördüler. Buraya gelmemin sebebi kesinlikle para değil. Arabistan'da kazanılan astronomik ücretleri biliyorsunuz. Burada çalışma ortamı rahat ve Türk futbolunu özledim.
Gazişehir haricinde iki takım daha vardı benimle ilgilenen. Onların hocaları var, saygısızlık olmasın. Burada karşılaştığım insanlarla daha önce karşılaşmadım diyebilirim. Başkanımız futboldan anlayan ve açık görüşlü. Onunla oturup konuşabiliyor, diyaloğa girebiliyorum. Çok dengeli bir insan. Kendisini tanıdıktan sonra gözüm kapalı kontratı imzaladım.
Kayseri yerine Gazişehir hakkında konuşmayı tercih ederim. Takımda kalan 5-6 oyuncu vardı. Onun üzerine kadro kurmak daha kolay oldu. Burada da takım kurmak için transfere ihtiyacım var. Biraz geciktik. Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den oyuncu transfer etmek gerçekten zor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri