GÜLE GÜLE SEÇİM, HOŞGELDİN HİZMET- ÜNVERDi, YILDIRIM, AKINCI VE KİLECİ'NİN BİR YILLIK ÇALIŞMALARI

GÜLE GÜLE SEÇİM, HOŞGELDİN HİZMET- ÜNVERDi, YILDIRIM, AKINCI VE KİLECİ'NİN BİR YILLIK ÇALIŞMALARI

Seçim bitti Allah'a şükür. Olaysız, sıkıntısız ve kimsenin burnu kanamadan belediye seçimlerimiz hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Tek üzüldüğümüz hiç bir değeri olmayan ve yeni dönemde Büyükşehir'lerin tümünde kaldırılacak olan Muhtarlık için Gaziantep'te 3 canın gitmesine üzülüyoruz. Yazık oldu. Tek kelime bu muhtarlıkların bir an önce kaldırılması gerektiğine ben de inanıyorum. Artık muhtarlıklar "Rant kapısı" haline gelmiş. Kimi muhtar ramazan davulcularından, kimi muhtar okullara kayıt yaptırmada, kimi muhtar yardımları yakınlarına kimi muhtarda bu makamı bir güç olarak kullanıyor. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımızı Erdoğan, muhtarlıkları kaldırarak boş yere bir sürü insana maaş ödemez. Böyle olaylarda hiç olmaz. Bu hafta biliyorsunuz yerel seçimler bitti, artık seçilen başkanlara hayırlı olsun derken, Gaziantep'te sivil toplum örgütlerinin başında bulunan ve sürelerini bir yıl dolduran sayın Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, sayın Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, sayın Ticaret Borsası Başkan Mehmet Akıncı ve sayın Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Fikret Kileci'nin görev sürelerinde neler yaptılar ve başarı karneleri nedir.? konularını anlatacağım.

ARTIK HİZMET ZAMANI

Gaziantep'te Yerel seçimler sonuçlandı. Kazananlar oldu, kaybedenler oldu. Seçilenlere başarılar diliyoruz. Artık seçim dedikodularını bıraksınlar, hizmete odaklansınlar. Gaziantep'in Büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin'in liderliğinde Şahinbey'de Tahmazoğlu, Şehitkamil'de Fadıloğlu, Oğuzeli'nde Kılıç, İslahiye'de Vural, Nurdağı'nda Kavak, Nizip'te Sarı, Yavuzeli'nde Sakaroğlu, Araban'da Doğru ve Karkamış'ta da Doğan'ın hizmetlerini 5 yıl da hep birlikte göreceğiz. Kavgasız, sıkıntısız, dedikodusuz bir 5 yıl bekliyoruz.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ BAŞKANLARININ 1 YILLIK KARNESİ

Gaziantep'te sivil toplum örgütlerinin başkanları olan Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi gerçekten de genç yaşına rağmen kısa sürede iyi hizmetler yaptı. Gaziantep sanayisinin her türlü sorunlarına da parmak bastı. Bana göre karnesi pekiyi görüyorum. Aynı şekilde genç ve dinamik yapıya sahip ve Gaziantep'in en büyük sivil toplum örgütü olan Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım'da iyi projelere imza atarak ve Gaziantep'in sorunlarını da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kadar ulaştırmayı da başardı. Bana göre de karnesi pekiyi diyorum. Aynı şekilde Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı'da hiç tecrübesi olmamasına rağmen başarılı bir şekilde bir çok hizmete damgasını vurdu. Karneye gelince pekiyi dememiz gerekiyor. Son olarak da Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Fikret Kileci'de, ihracatçıların sorunlarını bir yere taşımak için sürekli mücadele etti. Bu mücadelenin sonunda da Gaziantep ihracatının bu kadar sıkıntıya rağmen arttırmasını da takdirle karşılıyorum. Karne durumu da pekiyi. Böylece 4 başkanın karne durumlarının da pekiyi olduğunu söyleyebiliriz. Önümüzdeki yıllarda daha iyi hizmetler yapacaklarını da umuyorum. Bu haftalık bu kadar. Haftaya görüşmek üzere. www.olaymedya.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri