Gazişehir'in penaltı şansı Gökhan Karadeniz!

Gazişehir'in penaltı şansı Gökhan Karadeniz!

SPOR Toto 1. Lig playoff finalinde Hatay'ın penaltılarla eleyerek adını Spor Toto Süper Lig'e yazdıran Gazişehir, Gaziantep tarihinde ilk kez 1 numaralı ligde mücadele etmeye hazırlanırken, play-off mücadelesiyle alakalı ilginç tesadüfler dikkat çekiyor. İki maçta da Gazişehir'e penaltı kullanan ve ikisi ne aynı yerden auta atan Gökhan Karadeniz'in penaltı şanssızlığı ve geçen sene Erzurumspor ile bu yılda Gazişehir ile şampiyon olan Mehmet Altıparmak'ın penaltı şansı, bir iyi bir kötü tesadüf oldu.

ALTIPARMAK'IN PENALTI ŞANSI
Geçtiğimiz yıl play-off'taki rakibimiz Erzurumspor'un hocası, bugün Gazişehir'i çalıştıran Mehmet Altıparmaktı. Ve son iki play-off mücadelelerinin baş kahramanı olan Altıparmak'ın çalıştırdığı takımlar penaltılarla süperligin yolunu tutmuştu. Gazişehir, geçen yıl Süper Ligi kaybederken, rakip Erzurum'un başında Mehmet Altıparmak vardı. O Altıparmak, Gazişehir'e gelip mutlu sona ulaştırdı.

GÖKHAN KARADENİZ'İN PENALTI KABUSU!
Geçtiğimiz yıl Erzurumspor formasıyla, bu yılda Hatayspor formasıyla penaltılara kalan iki play-off mücadelesinde de penaltı kullanan Gökhan Karadeniz, iki penaltıyı da kaçırarak adeta kabus yaşadı. Geçen finalde Erzurum'da oynarken penaltıda topu sağ üstten auta yollayan Gökhan, bu kez de Hatay formasıyla topu aynı noktadan dışarı atması ilginç tesadüfler arasında yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri