Kadınlarda Yoğun Saç Dökülmesine Karşı Bioxcin Forte Serum

Kadınlarda Yoğun Saç Dökülmesine Karşı Bioxcin Forte Serum

Saç dökülmesi sorunu hem kadınları hem erkekleri psikolojik olarak derinden etkileyen bir saç derisi problemidir. Çoğu zaman çok önemsenmese de uzun süreli etkileri olduğunda ciddi boyutlarda bir hasara yol açabilir. Bazı araştırmacılara göre kadınlarda saç dökülmesi ve saç kaybı sorunu yaşanma sayısı günden güne artıyor. Birçok kadın doğum yaptıktan sonra hormonal değişikler sebebiyle saç dökülme sorunu yaşayabiliyor. Saçlarımızın %10’luk bir kısmı telojen fazda, yani dökülme evresinde bulunuyor ki bu araştırmacılar tarafından normal olan ve olması gereken yüzdelik dilim olarak geçiyor.

Aşırı stres yaşadığınız durumlardan fazlasıyla etkilenen saçlarımız erken dökülme dönemine girerek dökülme oranını %70'e kadar çıkarabilir. Doğru saç bakımı, elbette saç dökülmesiyle mücadelede önemli rol oynamaktadır. Örneğin pek çok kişi, Bioxcin gibi saç serumu ve saç dökülmesine karşı şampuanları kullanmayı tercih eder. Bioxcin içeriğinde sülfat, SLS, SLES, alkol ve paraben gibi saç sağlığı için risk oluşturabilecek kimyasalları barındırmayan bitkisel içerikleri ile saç dökülmesine karşı sağlıklı ve etkili çözüm yaratabilecek şampuan ve saç serumu kullanımını önermektedir.

Kadınlarda saç dökülmesinin olası nedenleri

● Menopoz

● Stres ve travma

● Hamilelik

● Düzensiz beslenme

● Saçı sıkı toplama

● Tercih edilen bazı saç modelleri

● Demir eksikliği

● B12 vitamini eksikliği

● Düzensiz kilo kaybı

Saç Dökülmesinde 1 Numara

Bioxcin Forte serisi yoğun saç dökülmesi sorunu yaşayan kadınlar için, genetik ve hormonel bir rahatsızlık olmadığı durumlarda en etkili çözümleri sunan saç bakım şampuanı olarak bilinir. İçeriğindeki doğal özler, vitamin ve mineraller sayesinde saçını hem besler, beslerken saç sorunlarınıza çözüm getirir. Uzmanlar yoğun saç dökülmesi gibi bir durum yaşadığınız takdirde en iyi saç serumu markası olarak Bioxcin’i göstermektedir. Doğru saç serumu ve şampuanı kullandığımız zaman saç dökülme problemimiz ortadan kalkacaktır. Saç için en iyi saç serumu hangisidir, en iyi şampuan nedir diye araştırmaya başlamadan önce saçımızın asıl sorununu anlamalı ve saç sorunumuza göre şampuan ve saç serumu kullanmalısınız. Tabii bunların yanında düzenli beslenmeyi, saçımıza gerekli özeni göstermeyi, vitamin ve mineralleri düzenli olarak almayı ve en önemlisi stres gibi bütün vücudu etkileyebilecek faktörlerden uzak durmaya özen göstermelisiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri