Gaziantep Hava Durumu

Gaziantep Hava Durumu

Gaziantep’te havalar ne zaman ısınacak? Yeni bir soğuk hava dalgası gelecek mi? İşte soruların yanıtı…

Gaziantep’te Bugün Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu ve yer yer karla karışık yağmurlu bir hava bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havanın Pazartesi (16.02.2020) itibarıyle sona ereceği bildirildi. Hava sıcaklıkları ortalama 5-6 derece artarak, mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor. Önümüzdeki hafta Perşembe gününe kadar herhangi bir yağış beklenmezken, hava sıcaklığı 14 dereceye kadar çıkıyor. Cuma günü ise tekrar yağış bekleniyor.

İlçelerde beklenen bugünkü hava durumu

Araban Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu ve yer yer karla karışık yağmurlu 9°C.

İslahiye Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu ve yer yer karla karışık yağmurlu 9°C.

Nizip Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu 10°C.

Oğuzeli Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu ve yer yer karla karışık yağmurlu 8°C.

Şahinbey Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu ve yer yer karla karışık yağmurlu 9°C.

Şehitkamil Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu ve yer yer karla karışık yağmurlu 9°C.

Nurdağı Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu ve yer yer karla karışık yağmurlu 9°C.

Yavuzeli Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu ve yer yer karla karışık yağmurlu 9°C.

Gaziantep hava durumu, Türkiye’nin en iyi hava tahmin sitesi olan hava durumu 15 günlük sitesi tarafından hazırlanmıştır. Sitede saatlik, günlük, haftalık ve aylık hava durumu olarak tahminler sunulmaktadır. Saatlik hava durumunda 3 günlük saat başı hava tahminleri, rüzgar hızı ve yönü, yağış oranları hava sıcaklığı ve hissedilen sıcaklık dereceleri verilmektedir. Türkiye’nin tüm şehir ve ilçeleri ile dünyanın önemli şehirleri için hava durumu bilgileri mevcuttur. Gaziantep hava durumu için en güvenilir kaynak olan havadurumu15gunluk.xyz sitesinden yararlanabilirsiniz.

Sitede yer alan uzun tarihli hava tahminleri, kolayca anlaşılabilen hava durumu ikonları ve hızlı güncellenen anlık hava tahminleri ile ziyaretçilerine kaliteli hizmet sunuyor. Ayrıca kış aylarında Kar kalınlıkları, yaz aylarında ise en çok ihtiyaç duyulan deniz suyu sıcaklıklarına buradan ulaşabilirsiniz. Anlık hava durumu tahminlerinde hava sıcaklığı, hissedilen sıcaklık, hava basıncı, nem oranı, yağış oranı, rüzgar hızı, rüzgar yönü, görüş mesafesi gibi değerler sitede yer almaktadır. Sitenin üst tarafında yer alan hava uyarı mesajı, olumsuz hava koşulları olduğunda ziyaretçileri bilgilendirmektedir.

Gaziantep hava durumu nasıl olacak? Gaziantep yarınki hava durumu, Gaziantep’te bu hafta yağış ve sıcaklık değerleri hakkında en ayrıntılı sonuçlar için hava durumu 15 günlük sitesinden faydalanabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri