ERDOĞAN'IN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

ERDOĞAN'IN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

Türkiye Cumhuriyeti'nin odak noktasında yer alan kadınlarımız üstlendikleri misyon yaşatma görevini hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yerine getirmiş, modern ve çağdaş Türkiye'nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır. Yaşamımızın doğumundan ölümüne her anında varlıkları ile ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerinde sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızdır.

Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar her alanda kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit olunmaktadır.

Kadın ve erkek, rakip ya da muhalif bir yaklaşımın ötesinde, birbirlerini destekleyen ve tamamlayan bireyler olarak beraberce daha huzurlu bir hayatı inşa edeceklerdir. Demokratik, ileri bir toplum ve güçlü bir ekonomi hedeflerimize kadın-erkek bütün vatandaşlarımızın birlikte çalışması ve üretmesi sayesinde ulaşabileceğiz.

Bu itibarla, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü "nün, kadının saygınlığı ve hakları konusunda önemli bir farkındalığa vesile olmasını Türk kadınının, Türk analarının Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, hepsine en iyi dileklerimle birlikte saygılarımı sunuyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri