Gaziantep Adliyesi'ne Giden ALT GEÇİT pislik Yuvasına Dönmüştü! ARTIK MİDEMİZ BULANMADAN GEÇİYORUZ

Gaziantep'te D-400 karayolu yani Antepli'nin bildiği İpekyolu'nun altından, Gaziantep'te tek yaya alt geçidi olan ve zamanla çöp atılaması ve kontrolsüz bırakılması nedeniyle kullanılamaz hale geldi! Avukatlar , Savcılar ve Mahkemelere giden vatandaşlar için Gaziantep Adliyesi’ne geçişte kullanılan altgeçidin kötü görüntüsü kentte tartışma konusu olmuştu.

Gaziantep'te D-400 karayolu yani Antepli'nin bildiği İpekyolu'nun altından ve Gaziantep'te tek alt geçit olan,  Adliyeye ulaşmak için Gaziantep'te ilk kez inşaat edilen alt geçit zamanla adeta kullanılamaz hale geldi! Avukatlar , Savcılar Hakimler ve dahası Adliyede çalışan memurlar bu görüntüden şikayetçi olurken, Gaziantep'te Adliyede işi olan  vatandaşlar bu yolu kullanırken 'Bu pislikler nedir? Adalet Temiz yollardan geçeridi hani söylemlerini!' haber merkezimizi iletti

PİSLİK TEMİZLENSİN

Gaziantep Adliyesi’ne geçişte kullanılan altgeçidin kötü görüntüsü kentte tartışma konusu olmuştu. Gaziantep Barosu’nun altgeçit ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı başvuru sonuç verdi. Adliye Altgeçidi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

GAZİANTEP BARO BAŞKANI ŞİKAYET ETTİ

Gaziantep Adliyesi’ne geçişte kullanılan altgeçidin kötü görüntüsü ve yaşanan olumsuz olaylar bir dönem tartışma konusu olmuştu. Gaziantep Barosu Başkanı İskender Kahraman’ın altgeçit ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı başvuru sonuç verdi.

KAHRAMAN’DAN TEŞEKKÜR

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Kahraman, ‘’Baromuzun başvurusu üzerine yapılan hızlı ve titiz çalışma sonucu adliye alt geçit çalışması GBB tarafından tamamlanmıştır. Modern bir hale getirilen alt geçit çalışması için GBB Başkanımız Fatma Şahin ve GBB Başkanvekili Osman Toprak’’a teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri