Erzurum İş Güvenliği Kursu

Erzurum iş güvenliği kursu üzerinden alınan eğitimlerle iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi veya işyeri hemşiresi olmak mümkündür. Yetkilendirilen kurumlar tarafından açılan bu kurslardaki eğitimler resmiyette de geçerli olup, eğitimleri tamamlayanların iş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmasına imkan verir.

Tema Akademi, uzun zamandır İSG kursları açmakta ve bu kurslarda farklı alanlara yönelik İSG eğitimleri vermektedir. A, B ve C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı, işyeri hekimliği ve işyeri hemşireliği kurslarını kaliteli eğitmen kadrosundan almak için Tema Akademi’yi tercih edebilirsiniz. Detaylar için 0 212 824 28 18 numaralı telefondan Tema Akademi ile iletişime geçebilirsiniz.

Erzurum İş Güvenliği Kursu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Erzurum iş güvenliği kursu, farklı alanlara yönelik eğitimler vermektedir. Bu eğitimler, İSG profesyoneli olmak ve bu meslekleri yapabilmek için gerekli şartlardan biridir. Dolayısıyla eğitimler, bakanlık tarafından yetkilendirilen eğitim kurumlarında ve yine bakanlıkça onaylanan eğitim konuları kapsamında verilir.

İSG eğitimi, farklı alanlara yönelik olarak verilir. Bu alanlar; iş güvenliği uzmanlığı, işyeri hekimliği ve diğer sağlık personeli şeklindedir. Ayrıca her alanın kendi içerisinde belli şartları vardır. Yani bu eğitimleri alabilmek için adayların öncelikle istenen şartları sağlaması gerekir. Bu şartlar ise lisans ve ön lisans mezuniyeti ile ilgilidir.

İSG kursu üzerinden verilen eğitimler; iş güvenliği uzmanlığı ve işyeri hekimliği için toplam 220 saatten oluşmaktadır. Bu eğitimlerin 180 saati uzaktan eğitim iken, geriye kalan 40 saati ile staj şeklindeki saha eğitimidir. İşyeri hemşireliği eğitimi ise 90 saat olup, tamamı uzaktan eğitimdir.

Görüleceği üzere Erzurum iş güvenliği kursu üzerinden verilen eğitimler uzaktan eğitim şeklinde olup, bunlara online olarak katılmak mümkündür. Dolayısıyla eğitimlere katılmak için Erzurum haricindeki eğitim kurumlarına da başvuru yapılabilir. Tema Akademi, yüksek kalitedeki eğitimi, uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylıkları ile en önemli seçenektir.

Erzurum İş Güvenliği Kursu Nasıl Seçilir?

Erzurum iş güvenliği kursu https://www.temaakademi.com.tr/egitimler/erzurum-is-guvenligi-uzmanligi-egitimi.html kapsamındaki eğitimlerin uzaktan online olarak alınabilmesi, kurs seçiminde şehir sınırlamasını kaldırır. Dolayısıyla seçimler için çok daha fazla alternatif ortaya çıkar.

Bu süreçte ilk olarak tercih edilecek kurumun bakanlık tarafından yetkilendirilmiş olmasına dikkat edilmesi gerekir. Bakanlık tarafından yetkilendirilmeyen kurumların verdiği eğitimlerin resmi olarak geçerli olmadığı ve resmi İSG kursu yerine geçmediği unutulmamalıdır.

Diğer bir husus ise kaliteli eğitimdir. Bu eğitimlerin sonunda adayların iş sağlığı ve güvenliği alanında görev yaparken ihtiyaç duyacakları bilgi ve becerilere sahip olması çok önemlidir. Söz konusu durum ise ancak kaliteli eğitim ile sağlanır.

Tema Akademi, kaliteli eğitimi ve kayıt süreci tamamlanarak e-devlet üzerinden görünene kadar ücret talep etmemesi, ek kaynaklar sunması ve iş bulma sürecinde dahi destek olması ile dikkat çekmektedir. Erzurum iş güvenliği kursu için siz de Tema Akademi’yi tercih edebilirsiniz. Detaylar için 0 212 824 28 18 numaralı telefondan Tema Akademi ile iletişime geçebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri