Gaziantep Siyaset, Bürokrasi Ve Spor Dünyası'nda Değişim Rüzgarı Esiyor! gidenler VE GELENLER

Gaziantep'te Milletvekilleri, Parti İl Başkanları, Bürokratlar ve Spor Dünyası'nda değişim rüzgarları esmeye devam ediyor...

Gaziantep'te 14 Mayıs seçimlerinden sonra başta milletvekilleri, üst düzey yöneticiler, parti il başkanları olmak üzere büyük bir değişime gidildi. Gaziantep'te son bir sene içerisinde bir çok kamu kuruluşunda ise yöneticilerde değişikliğe gidildi.


EN BÜYÜK DEĞİŞİM MİLLETVEKİLLERİNDE


Türkiye Büyük Millet Meclisine 14 vekil gönderen Gaziantep'te vekillerinin büyük bir kısmı değişti. Gaziantep'te geçtiğimiz döneme göre sadece 3 vekil görevinde sabit kaldı diğer 11 vekilde ise değişikliğe gidildi. Gaziantep'te AK Parti'de : Abdulhamit Gül, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, Eyüp Özkeçeci, CHP'de Hasan Öztürkmen ve Melih Meriç, İYİ Parti'de Mustafa Gürban, MHP'de Sermet Atay, HÜD-PAR'da Şehzade Demir, DEVA Partisi'nde Ertuğrul Kaya ve son olarak Yeşil Sol Parti'de ise Sevda Karaca Demir yeni seçilen milletvekilleri oldu. Bunların yanı sıra Gaziantep'te Derya Bakbak, Ali Şahin ve Sermet Atay yeniden milletvekili seçildiler.

AK PARTİ MERKEZ'E 2 GAZİANTEPLİ İSİM

Ak Parti olağanüstü Kurultayı Ankara’da yapıldı. Kongrede merakla beklenen MKYK listesi belli oldu. 75 kişilik MKYK listesinde Gaziantep’ten eski milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu ve eski milletvekili adayı Serpil Kavrak yer aldı.


ASAYİŞ'DE BÜYÜK DEĞİŞİM!


Gaziantep'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Kemal Çeber Gaziantep Valisi olarak atanırken, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü görevine Celal Özcan, Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanlığına Tümgeneral Halil Şen getirildi.


PARTİ İL VE İLÇE BAŞKANLARIDA DEĞİŞTİ!

Gaziantep'te: AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına depremzede Murat Çetin, CHP Gaziantep İl Başkanlığına milletvekili adayı Reis Reisoğlu, MHP Gaziantep İl Başkanlığına Mustafa Bozgeyik, İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığına Mehmet Başaran getirildi. Gaziantep İlçe başkanlıklarında ise: AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığına Mehmet Tiryaki getirildi.

BÜROKRASİDE DE BÜYÜK DEĞİŞİM!

Gaziantep'te il başkanlıkları ve milletvekillerinin yanı sıra bürokraside de büyük değişim yaşandı. Gaziantep'te GİBTÜ ( Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ) Rektörlüğüne Şehmus Demir, Gaziantep AFAD İl Başkanlığı'na Mahmut Çoşkun, Gaziantep İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne Mehmet Erkoç, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'ne ise Beytullah Şahin getirildi.

BİR DEĞİŞİM RÜZGARIDA SPOR'DA!


Gaziantep'i Süper Lig'de temsil eden Gaziantep FK'da Memik Yılmaz başkan seçilirken teknik direktörlüğe ise Marius Sumudica getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri