AK Parti Gaziantep'te seçim startını verdi

AK Parti İl Başkanı Murat Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgiler veren Çetin, yerel seçimlerin startını verdiklerini açıkladı.

Başkan Çetin, 'Biz herkesi kucakladık. 15 yıldır partiye uğamıyorum, gelip kapımı çalmadı diyenleri dahi yeniden partimize kazandırdık. Teşkilat içerisinde bütünlüğü sağlarsak her zaman 1-0 önde başlarız. Biz görevi devraldiktan sonra bir hafta içerisinde bunu başardık' dedi.


Çetin, ilçe başkanlıklarına da değişim olduğunu ve birbirinden değerli isimler arasında. Seçim yapıldığını söyledi. 20 Ekim'e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın start vermesini beklediklerini söyledi. Çetin, 'Bizim  Gaziantep"te yerel seçimlerde 10'da 10 yapacak gücümüz var. Bi Gaziantep dışında nereye gitsek Belediye başkanlarımız başarısına şahit okuyoruz. Fatma Şahin 22 yıl bu teşkilatın içerisinde. Bakanlık tecrübelerini de kullanarak Gaziantep adına önemli projelere imza att.  Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkanlarımızın da yaptıkları ortada. Projeleri Cumhurbaşkanımızın da önüne gidiyor' dedi.

Çetin. 3 dönem kuralı ile ilgili olarak da 3 dönem kuralının büyük oranda uygulanacağını söyledi. Ekim ayı sonunda Büyükşehir, Kasım ayında da ilçelerin açıklanacağını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri