Bakanlık duyurdu: 81 ilin tamamında görevlendirilmek üzere, Bin 500 personel alınacak

Ticaret Bakanlığı 81 ilin tamamında görevlendirilmek üzere, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemi ile 1.500 adet kadrolu memur alımı için çalışmalarını tamamladı

TİCARET BAKANLIĞI 1.500 PERSONEL ALIMI YAPACAK
Ticaret Bakanlığı, yayımladığı ilanda, "Bakanlığımızca 81 ilimizin tamamında görevlendirilmek üzere, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemi ile 1.500 adet kadrolu memur istihdamı için çalışmalarımızı tamamladık, 2023 yılı içerisinde alım sürecini sonuçlandırmayı hedefliyoruz." ifadesinde bulundu.

Ticaret Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bin 500 memur alımına ilişkin çalışmaların tamamlandığını duyuruldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ticaret Bakanlığımızca, 81 ilimizin tamamında görevlendirilmek üzere, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemi ile 500 kadrolu memur istihdamı için çalışmalarımızı tamamladık, 2023 yılı içinde alım sürecini sonuçlandırmayı hedefliyoruz.

Aramıza yeni katılacak çalışma arkadaşlarımızla daha etkin bir piyasa denetimi yapmayı, stokçuluk, güvensiz ürün ve fahiş fiyat artışları gibi vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan haksız ticari uygulamalarla mücadelemizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz.

Ayrıca bir kısmını gümrük kapılarımızda görevlendireceğimiz yeni arkadaşlarımızın gümrük işlemlerinin hızlanmasına da önemli katkılar sağlayacağını değerlendiriyoruz.

Bahse konu personel alımı süreci hakkında, Ticaret Bakanlığımızca gerekli duyuru yapılacaktır. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri