Tesettür Takım Nasıl Seçilir?

Tesettür takım, şık ve zarif görümüyle sezonun en sevilen tasarımları arasında yer almaya devam ediyor. Farklı renkler, modern dokunuşlar ve estetik detaylarla birleşen takımlar, her kadının zevkine hitap edecek çeşitliliğe de sahip. Peki, bu takımları nasıl seçebiliriz? Tesettür siteleri ve fiziksel mağazaları ele aldığımız içeriğe göz atarak seçimlerinizi çok daha kolay yapabilirsiniz.

Yakın tarihte popülerlik kazanmış olsa da tesettür takım neredeyse herkesin dolabında yer bulmayı başardı. Zamanla yeni dokunuşlarla vitrinlere taşınan parçalar, her yaştan kadına uygun seçenekler de barındırıyor. Tarz, kumaş, renk ve uygun bedeni göz önünde bulundurarak seçimlerinizi son derece kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Tarzına Uygun Seçim

Bohem, spor ve klasik kesimlere sahip parçalar, birbirinden güzel renklerle vitrinleri süslemeye devam ediyor. Aralarında seçim yaparken mutlaka farklı kesimleri ve renkleri değerlendirmelisiniz. Bu sezon; yeşil, mavi, mor ve pembe gibi renkler ön plana çıkıyor.

Tesettür takım genellikle pantolon-tunik gibi ikili parçalardan oluşsa da son yıllarda blazer ceketler, etekler ve trençkotlar da kullanıyor. Her parçası aynı renk olan takımlarla birlikte ton sür ton modasına uyum sağlayan seçenekler de mevcut.

Klasik, sade, şık ve spor tesettür takım modelleri artış gösterdiği için beklentinizi karşılayacak parçaları rahatlıkla bulabilirsiniz. Seçimlerinizi trend modellerden yana yapmak isterseniz, kimonolu keten takımları mutlaka inceleyin! Zarif görünümüyle dikkat çeken bu tarz, aynı zamanda spor-şık detaylara sahip olduğu için her ortamda kullanılabilir.

Beden Uyumunu Bulma İpuçları

Doğru bedeni bulmak, tesettür siteleri üzerinden alışveriş yapmak isteyenler için son derece önemli. Fiziksel mağazalarda deneme şansı olsa da online alışveriş yaparken bedeni net bir şekilde anlamak zor olabiliyor. Öncelikle metre yardımıyla;

Göğüs çevresi,

Bel,

Bacak boyu,

Kol boyu,

Omuz genişliğini ölçün.

Yukarıdaki ölçüleri net bir şekilde öğrendiğinizde, satın aldığınız ürünleri iade etmekle uğraşmanıza gerek kalmayacak! Birçok online alışveriş sitesi, kıyafetlerin ölçülerini detaylı olarak paylaşıyor. Bunun için ürün detaylarına tıklayarak takımların ebatını öğrenebilirsiniz.

Aynı zamanda markaların kesimleri de takımın üzerinize tam oturması için oldukça önemli bir detay. Bu noktada Moda Ala kalitesine değinebiliriz. Özenle tasarlanan parçaları kaliteli kumaşlarla birleştiği için tam olarak beklentilerinizi karşılayacaktır.

Kumaş ve Renk Seçenekleri

Tesettür takımı seçiminde en önemli kıstaslardan bir diğeri, kumaş kalitesidir. Şık bir görünüm yakalamak istiyorsanız, son zamanların trendlerinden olan keten kumaşlara yönelebilirsiniz. Renk skalası da son derece geniş olduğu için tarzınızı yansıtan parçaları bulmanız oldukça kolay.

Saten kumaş, son birkaç yıldır popülerliğini korumaya devam ediyor. Etek-gömlek takımlarında sıklıkla kullanılan bu kumaşlar, zarafetiyle göz kamaştırırken şık günlerinizin kurtarıcı parçaları olmaya da aday!

Spor kombinlerinize eşlik edecek parçalarsa genellikle pamuklu kumaşlarla tasarlanan eşofman takımları. Seçimlerinizi bu detaylara göre yapabileceğiniz Moda Ala adresini ziyaret edebilir, aradığınız her ürünü bu adresten gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri