Tancan'ın Gaziantep turu!

Aslen Gaziantepli olan ve ilk kez bakanlık alan Gaziantep'i Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı olarak temsil eden Abdullah Tancan Gaziantep'e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyaretini Gaziantep Valiliğine Rize'den atanan ve yakın dostu olan Vali Kemal Çeber'e gerçekleştiren Tancan daha sonra ise yeni Emniyet Müdürü Celal Özcan'a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bakan Yardımcısı Tancan ziyaretleri esnasında yakın dostu Vali Çeber'e hayırlı olsun temennilerinde bulunurken " Gaziantep'in her türlğ sorununda yanındayım" dedi. Abdullah Tancan ayrıca Kemal Çeber'in Gaziantep'e en iyi şekilde hizmet edeceğini de vurguladı. Vali Çeber ise hem ziyareti dolayısıyla hem de Gaziantep'in sorunlarını yakından takip etmesinde dolayı Bakan Yardımcısı Tancan'a teşekkür etti.

BAKAN TANCAN AK PARTİ VE MHP'Yİ DE ZİYARET ETTİ!
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik'e de hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan her iki isme de yeni görevlerinde başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri