Gaziantep Şehir Hastanesi’nde İşe Alımlar Başlıyor! Alım Yapılacak Kadrolar

Gaziantep şehir hastanesi personel alımı gerçekleştirilecek. Alım yapılacak kadrolar duyuruldu. Pek çok alanda en az ilkokul mezunu olma şartı ile birlikte alımlar gerçekleştirilecek.

Alımların bir kısmı Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak. Gaziantep Şehir Hastanesi iş başvurusu nasıl yapılır detayları ile birlikte haberimizde görebilirsiniz.

Gaziantep Şehir Hastanesi Personel Alımı Ne Zaman?

Yakın zamanda Gaziantep şehir hastanesine çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecek. Alımı yapılacak kadrolar için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma zorunluluğu bulunmaktadır. Adli sicil kaydı bulunmayan görevini yerine getirmesini engel olacak bir sağlık problemi bulunmayan adayların başvuruları değerlendirilecektir.

Gaziantep şehir hastanesine alımı yapılacak kargolar için detaylarda kısa süre önce açıklanmıştı. Teknik elemanlar, güvenlik, temizlik ve çamaşırhane elemanları, garson, aşçı, fizyoterapist, tıbbi atık personeli, bilgi yönetim personeli, yardım masası ve danışmanlar, servis sorumluları, sekreter pozisyonlarında alımlar yapılacağı duyuruldu.

Kaynak: https://www.basvur.co/haber/14388468/gaziantep-sehir-hastanesi-is-basvurusu-personel-isci-alimi-basvuru-formu-2023

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri