Buhurdanlık Nedir, Ne İşe Yarar?

Buhurdanlık, Osmanlı dönemlerinden günümüze kadar gelmiş farklı aromatik yağlar veya maddeler kullanılarak bulunduğunuz ortamın havasını güzel kokular ile değiştiren bir tür kap veya aksesuardır. Koku duyusu, en önemli duyularımızdan biridir. Bir koku sayesinde zihninizde bambaşka şeyler belirebilir ve asla aklınızdan çıkmayacak anılara şahitlik edebilir. Hafızanın ve duygusal tepkilerin bir parçası olan bu duyu sakinleşmek için ve havanızın değişmesi için buhurdanlıklar ile daha etkili bir hale getirilebilir. Buhurdanlığın çok farklı şekillerde aksesuar çeşitleri mevcuttur. Bu aksesuarlar hem dokerasyon olarak hem de buhurdanlık amaçlı kullanılmaktadır.

Evinizin Havasını Değiştirecek Buhardanlık Modelleri

Birçok özel tasarım ve şekillerde bulunan buhurdanlık modelleri evlerinizin havasını değiştirecek, ruhunuza iyi gelecek bir şifa kaynağı olabilmektedir. Genellikle altında küçük bir mum yerleştirilebilecek modelleri ile bu sayede ısının da kaynağı ile hem enerjinizi değiştirir hem de farklı birçok çeşitte koku aromaları ile mutluluğunuzu ve huzurunuzu arttırır. Farklı modellerde olmak üzere sitemizde bulunan özellikle dekoratif cam buhurdanlık, özel tasarım dekoratif el yapımı buhurdanlık, handmade çakıl taşı temalı buhurdanlık ve el yapımı burç temalı kiremit buhurdanlık modelleri en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır.

Vazgeçilmez Aromaları ile Tütsü Çeşitleri

Tütsü, güzel ve hoş kokulu dumanların çıkabilmesi için kullanılan bir maddeden yapılan genellikle çubuk şeklinde bulunan dumanlaştırılmış bir bileşimdir. Eski zamanlardan bu güne kadar gelebilmeyi başarmış farklı kültürler ve dini ritüellerde kullanılan bir çeşit uygulamadır. Vazgeçilmez çok çeşitli aromaları bulunan tütsülerin genellikle, kurutulmuş bitkilerin, reçinelerin, odunsu veya esansiyel yağların karışımından oluşan aromaları en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Rahatlatıcı bir etkiye sahip tütsüler ile ruhunuzu dinlendirebilir meditasyonlar eşliğinde kullanabilirsiniz. Sitemizde bulunan aromalı Vedic tütsü, buket tütsü seti, Mitr Palo Santo aromalı Vedic çubuk tütsü, ardıç doğal bitki tütsü seti çeşitleri ile kendinize mükemmel bir enerji köşesi yaratabilirsiniz.

Doğal Taşlar Enerjisi ile Kendinize Enerji Katın

Doğal taşlar, dayanıklılığı, canlı ve estetik görünümleri ile uzun yıllardır birçok farklı amaç için kullanılmaktadır. Aynı zamanda tedavi amaçlı da birçok etkisi bulunan doğal taşlar tercih edilebilmektedir. İnsanlardaki negatif enerjiye olumlu etkileri bulunan bu taşlar özellikle stres, gerginli ve yorgunluk hallerine iyi gelen enerjilere sahiptir. Takı, masaj aletleri, dekorasyon gibi birçok alanda kullanılır. Özellikle dekorasyon amaçlı akik doğal taş hayat ağacı modellerine sitemizden bakabilirsiniz. Farklı tasarımı ile hem enerjinizi değiştirir hem de görsel anlamda oldukça estetiktir. Bunun dışında, Akik doğal taş küre kolye, ametist doğal taş masaj aleti gibi birçok taştan aksesuara ulaşabilirsiniz.

Daha Detaylı Bilgi İçin: https://mitr.com.tr/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri