Gaziantepliler "ANTEP PEYNİRİ'ne hasret kaldı! Kilosu 300 TL'ye kadar ulaşıyor...

Gaziantep'te tepeden tırnagağa herşeye zam gelirken antep yöresinin vazgeçilmez lezzeti ANTEP PEYNİR'i fiyatları füze gibi uçuyor...Gaziantep'te yaz aylarının ortalarında vatandaşların eskiden kilolarca alıp evlerinde zamanla tükettiği antep peynirini artık bırakın kilolarca almayı, antep peyniri yemeyi hayal eder hale geldi...Antep Peyniri artık ulaşılmaz oldu. Gaziantep'te peynir fiyatları cep yakıyor...

Gaziantep'te kahvaltı sofralarının vazgeçilmezlerinden olan Antep Peynirinin kilosu 200 TL'den başlayıp 300 TL'ye kadar satılmaya başladı. Semtlere göre farklılık gösteren Antep Peyniri fiyatları ortalama 200 TL'den satılırken fiyatlar 300 TL'ye kadar çıkıyor.

"BİR ANTEP PEYNİRİ ZEVKİMİZ VARDI O DA HARAM OLDU!"

Duruma tepki gösteren Gaziantepli vatandaşlar " Her şeye peş peşe zam geliyor. Bir nohut dürümü bile 40 TL'den satılıyor. Bu durumda nasıl yapacağız bilmiyoruz. Sabah kahvaltılarında bir Antep Peyniri zevkimiz vardı o da haram oldu. Kilosu 200 TL olmuş bu fiyatlarda sofralarımıza koyamıyoruz. Köylerde ise peynir bulunmuyor." dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri