Zamlar Şehri Gaziantep'te öğrencilerin TOPLU ZAM isyanı! Öğrenci OKUMASIN DİYE Mİ YAPILDI BU ZAM?

Zamlar şehri Gaziantep'te peş peşe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen zamlar ise en çok öğrencileri vurdu... Gaziantep'te öğrenci toplu ulaşım fiyatları 10 TL oldu... Gaziantep'te Okullarda öğrenci okutan veya şehirdışından Gaziantep'te öğrenci okutan veliler: 'BU ZAMLAR NEDİR BİR ÖĞRENCİ OTOBÜSE BİNMESİNİN VE EVİNE VEYA YURDUNA DÖNMESİNİN GÜNLÜK MALİYETİ 20 TL OLDU!... ASGARİ ÜCRET 11 Bin 400 TL ne yapılmaya çalışılıyor?'

Geçtiğimiz günlerde ulaşıma gelen zam öğrencileri isyan ettirdi. Otobüs fiyatlarının artması sonucunda öğrenciler isyan etti. Gelen zamlardan sonra öğrenci ulaşım ücretleri 10 TL oldu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE FAHİŞ FİYATLAR!


Zamlar şehri Gaziantep'te gelen ekonomik zorluklar en çok üniversite öğrencilerini vurmuş durumda. Hem ev sahipleri hem de esnaf üniversite öğrencilerine fahiş fiyat uygularken bir darbede toplu ulaşımdan geldi. Gelen zamların ardından bir öğrencinin bir aylık ulaşım maliyeti 400-500 TL arası olurken öğrenciler ise duruma isyan etti.


TOPLU ULAŞIM BEDEVA OLMALI!

Toplu ulaşım zammına isyan eden üniversite öğrencileri toplu ulaşımın 65 yaş üstü vatandaşlara olduğu gibi öğrencilere de bedava olmasını talep ettiler. Aldıkları bursunda yetersiz olduğunu belirten üniversite öğrencileri toplu taşıma konusunda belediyeden yardım bekliyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri